發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-20 22:25 發表
我想問第1同埋第2    2  隻mon  既分別係邊?
係寬d ???
第一個mon 係傳統既比例4:3
第二個mon 係寬mon 比例係16:10

下@@ 姐係寬d 仲平d @@?

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-20 23:40 發表
下@@ 姐係寬d 仲平d @@?
係, 因為產量多, 4:3 賣少見少~

vLan Shop 係WHERE

vLan shop 地址: 深水埗 深之都 2/F 48-49舖
深水埗地鐵站D1 出口

SET D  4G 第日仲有冇位+RAM?
送去天水圍要+幾錢?

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-21 23:18 發表
SET D  4G 第日仲有冇位+RAM?
送去天水圍要+幾錢?
AMD SET D 定係INTEL SET D?
兩set 都可以再加多4GB ram
送去天水圍$150
要埋正版WINDOW XP pro. OEM $350(連安裝Window, 及所有驅動程式)

AMD SET D 同INTEL SET D 有咩分別?打機邊個好d?

[要埋正版WINDOW XP pro. OEM $350(連安裝Window, 及所有驅動程式)]  係碟定係 只係安野?如果另外要買碟要幾錢?

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 17:06 發表
AMD SET D 同INTEL SET D 有咩分別?打機邊個好d?

[要埋正版WINDOW XP pro. OEM $350(連安裝Window, 及所有驅動程式)]  係碟定係 只係安野?如果另外要買碟要幾錢?
AMD SET D 本身唔係4核心要加多$350 先係4核心
而Intel SET D 本身已經係4核心
睇你預算啦...預算唔多,就揀AMD la~

有我地自家製造安裝碟....有埋正版key, 裝埋比你

d人話4核心好似唔係好多games都支援到,我驚有d玩唔到...
Call of Duty 4/ rainbow six vegas 2/極度恐慌 F.E.A.R等支唔支援到4核?
Intel SET D 4核心有冇得換成雙核心intel core 2 duo E8500 - 3.16 ghz  ?有既話部機幾錢?

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 18:57 發表
d人話4核心好似唔係好多games都支援到,我驚有d玩唔到...
Call of Duty 4/ rainbow six vegas 2/極度恐慌 F.E.A.R等支唔支援到4核?
Intel SET D 4核心有冇得換成雙核心intel core 2 duo E8500 - 3.16 ghz  ?有既話部 ...
下=.="遲早都要用到4核心~同埋好多game 都玩到嫁wo~
呢d 遊戲...一定玩到
冇E8500 的=.="你係邊到搵黎??

E8500上網睇人講......
SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡同3d加速卡?

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 19:28 發表
E8500上網睇人講......
SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡同3d加速卡?
我係你就買4核心~Q6600都係千七蚊...千七蚊有4核心, 幾抵下
E8500 我諗香港未有得買....
E8400 就有

咁SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡 同 3d加速卡?

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 20:30 發表

咁SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡 同 3d加速卡?
已經有3D 卡, 3D 加速卡, 實用性不大

發新話題