發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 卡門 於 2007-8-11 19:27 發表
會員有無優惠嫁
一樓已經寫明, 會有vLan shop 優惠卡乙張

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-8-11 22:13 發表
咁維修,自己攞野過去砌果D有無優惠

假設人工50蚊,咁又送張50蚊折扣卡
唔可以即時使用

可以留番下次用..或者比親戚朋友用

回復 #43 Simon狗雪 的帖子

we don"t have mouse sold

回復 #46 FlyerFei 的帖子

就算你用64 bit window 都未必用得晒4gb-.-"

引用:
原帖由 SiU少 於 2007-8-19 19:16 發表
請問點樣可以買到??
有咩方法??
保養vLan shop同會員跟一年..免人工
之後如有硬件問題, 一齊交由代理保養 (注意: 如果硬件被發現人為損害, 將不受保)

--  會員可以自已買料之後交比vLan shop砌 (需要收費$200); 或者

--  我地幫你直接去代理商到購貨然後砌埋都得(需要繳交訂金 $500到vLan shop 鋪面, 或存入vLan shop 銀行戶口)(ps. 需等一日).
P.S. 所有組合不包括WINDOW, 如需WINDOW 需另加$250 購買正版WINDOW XP PROFRESSIONAL (OEM)
如慾所有組合詳細資料或預訂組合, 可親臨位於深水埗vLan shop 或致電 23873177 與職員聯絡

引用:
原帖由 冬。木〞 於 2007-8-26 11:10 發表
我算唔算會員..
點先算會員..係咪級別
你已經係了
引用:
原帖由 滅。小方方 於 2007-8-26 19:08 發表
我可以有幾平
你就睇下情況而定LA~

引用:
原帖由 鍾成磊  於 2007-9-11 15:44 發表
幫我整部啦
你黎左vlan shop 放低你要個set既價錢咪整部比你law~

回復 #73 thegazette 的帖子

勁過用8800GTS=.="

回復 #75 thegazette 的帖子

amd set D 一般黎講夠打機~

SET C 都ok, 不過遊戲影像唔可以去到最高..

引用:
原帖由 thegazette 於 2007-9-14 23:31 發表
如果set c換d野可唔可以去到影像最高呢...
如果買set d加mon要成8千幾我無咁多...
SET C 如果要去到要影像最高, 要換左張display card 同CPU

引用:
原帖由 timtomych31 於 2007-9-15 02:28 發表
1case $200
其他店舖人工 $150
$2436+150+150=2736

SETA文書組合d價似乎都比人地高左d喎
而且人工方面又要收200
優惠方面都係得個百幾蚊現金劵
出面其他大鋪照單執藥差不會比貴公司多太多,仲有d價仲低d...

另外我 ...
check 機當然包
每日價格浮動, 有時呢d list 好難做到最update 既..
引用:
原帖由 thegazette 於 2007-9-15 00:51 發表
set c換左張display同cpu大約幾錢
換粒AMD AM2x2 6000+  加HK$ 500
display 由2600XT 轉去2900XT 大約加HK$ 2100

回復 #84 威力啤酒 的帖子

如果CPU 轉用4000+

Total 價錢可以$4000

回復 #87 森口武治 的帖子

vlan shop 暫時得一間, 係深水埗

發新話題