發新話題

嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

[Close]

回復 15# 的帖子

玻璃房出面既tr無對你作出任何攻擊性行為
但你就殺晒佢地

喱種行為唔算9殺算咩???

你用喱種心態黎玩做ct
我諗你唔洗15分鐘就被BAN了

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 20:44 發表
玻璃房出面既tr無對你作出任何攻擊性行為
但你就殺晒佢地

喱種行為唔算9殺算咩???

你用喱種心態黎玩做ct
我諗你唔洗15分鐘就被BAN了
我玩咁多場監獄就係得你哥場係度一直屈我9殺。處死我。

唔通你想講係我人有問題?

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-2 20:58 發表

我玩咁多場監獄就係得你哥場係度一直屈我9殺。處死我。

唔通你想講係我人有問題?
1.有冇圖?
2.請問有冇人證?

如無的話,十分抱歉...
很難處理

回復 17# 的帖子

直接D黎講係你唔識玩監獄模式

個simon死左,tr走佬,

係玻璃房附近個d你就殺晒

咁樣見住你9殺都可以唔出聲ge

我諗個個唔係人黎

再者我見唔到有任何人對你有任何既攻擊性行為

係玻璃房出面個d你只係見人殺而已

何況simon死後你冇成為第2任既simon

d tr何解唔走得???

你講得出ge我地唔再追究

你話d人走去去simon條屍到

係,係幾個人,咁拎槍ge係咪得1個??

你殺左拎槍個個人無錯

但係你殺埋 其他無拎槍ge人

你覺得佢地會走槍房所以你殺晒???

你都幾好笑,咁樣就可以殺晒

咁係咪獄長開左門

你''覺得''d人會殺你,你就殺晒全部人 ????

老實講,我未見過d咁無賴既人9殺完仲要覺得自己岩晒開帖投訴我地

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 22:31 發表
直接D黎講係你唔識玩監獄模式

個simon死左,tr走佬,

係玻璃房附近個d你就殺晒

咁樣見住你9殺都可以唔出聲ge

我諗個個唔係人黎

再者我見唔到有任何人對你有任何既攻擊性行為

係玻璃房出面個d你只係見人殺而已

...
simon未死前。

殺simon條友已經衝左出黎。

攻擊simon前。其他人已經跟攻擊者衝哂出黎。

如果要嚴格黎做。我可以殺哂全部出黎既人。

因為佢地違反左simon指令。

係simon未死哥刻佢地已經離開左。

只有少數人係度定格。

去汁槍條友。根本係第二個衝出黎。

就算佢唔係去偷槍。我都有權殺佢。

你呢位所謂既adm 。你認為哥陣時你係度睇緊我?

我一殺完違反指令條友。即時衝到秘道等偷槍既殺

adm個fd就狂係度話我9殺。
哥條友話我9殺都算。

無啦啦又多幾個係槍房比我殺既人。狂講9殺

你地d羊群效應都幾強下。

我見到既完全係令一回事

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 17:09 發表
我見到既完全係令一回事
因為你所見到既根本係你fd講出黎既幻想情況。

你試下係睇我既第一人稱就明。

不過你自己睇又睇唔清楚。

你話你自己睇到既情況係另一回事。

咁你做咩到處問人我岩先咩事。咩事9殺

定係你恩想同行為上已經認同你d fd。係我9殺佢地。

adm唔係好似你咁做。

第1.sorry我一入黎去就係用第1人稱見住你9殺
第2.我冇問過任何admin你咩事9殺
第3.我係第1個見你你9殺既人,係我第1個同admin講你9殺
第4.我唔係''欣賞'',係你跟本就係到9殺緊

仲有,如果真係你所講咁樣,
有一個人帶頭衝前其他人就跟住衝,
帶頭第1個人已經殺左simon
咁simon係咪死左??
係就行了
simon死後無需要再聽指令,除非你補上
simon死後你亦無權殺佢地
除非佢地對你有任何既攻擊性行為
式或者去槍房拎槍

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 22:46 發表
第1.sorry我一入黎去就係用第1人稱見住你9殺
第2.我冇問過任何admin你咩事9殺
第3.我係第1個見你你9殺既人,係我第1個同admin講你9殺
第4.我唔係''欣賞'',係你跟本就係到9殺緊

仲有,如果真係你所講咁樣,
有一個人帶 ...
小朋友你真的不明白我講咩?

simon指令有效期間內。達反指令可殺。

simon死後指令才失效。但未死前條友已經行左。

唔係我9吹。條友最快出黎先去槍房哥邊先。

比我快一步殺左就話我9殺

哥場我都唔記得ADM係觀察者定玩緊。

不過你係睇住我既。你都可以判斷係9殺。

咁你真係要去驗下眼同埋驗下個腦。

小朋友,你有資格咁講 ?
simon死後指令才失效。
你自己講的
simon死後先前的指令作廢
d tr行左
但係你唔係simon生存期間殺佢地w0r
係simon死後
則表示指令失效後
你就殺了個d tr

你咁樣都覺得你唔係9殺既
你都要驗係下自己個腦既判斷能力有冇問題

殺戮乂之夜
同小皇帝0v0
各有各講
攪到我睇既都唔知點
我只知道
你雙方都有錯
何必要係到嘈
你雙方都係以自己既方面出發
就算真係對方有問題
but你2個嘈黎嘈去都得唔到一個完結既啦!!
你雙方冇證據
好難可以比人知邊方面岩既
聽我講一講啦!
唔好再嘈啦!!
嘈都冇意思既啦!!
只可以怪自己冇錄影
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

3位人證不就是證據嗎

我想講
人證依方面好難講lo
依你禁講
假如:我找幾個人
講你偷左人底褲
係唔係得先
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

你咁無聊既我無所謂

依件事雙方都有錯
大家冷靜d
退下你神聖的一步

發新話題