發新話題

[魔獸III綜合] 一刀‧斷牙強勢招生另招制片師一名

[Close]

一刀‧斷牙強勢招生另招制片師一名

一刀‧斷牙招生
現正收生,招有品人士,有技術不咀炮
已盛行2團團隊(一刀‧連牙)
http://www.i p v e.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team&team=28658
請刪去空白鍵
剛盛行3團團隊(一刀‧空牙)
http://www.i p v e.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team&team=32159
請刪去空白鍵
收生方面
準則:
1:不得雙團
2:常上線,必須應機,如不能上線
雖通知本團考官(潛水人士勿進)
3:要有品,在群內不洗頻,如被本團有關
團友發現會被踢除
4:不走場,嚴禁mh人士!!!! 犯者一律踢出本團
5:要有一定技術(團測確認)
犯以上事件者會被加入本團黑名單
如符合以上要求
友團:包括有夜夢琉璃(之前既絕信團隊) ,Σmριrε※
如題,本團收生,無雖改名
入團者必須加入m群及常在綜合遊戲區02
                  m群:[email protected]         
                   後備m群:[email protected]
專玩絕信,卡戰
期待新生的來臨

頭香~

~~~~~加字~~~~~

寶寶支持sam8豬
支持新團

支持下先
絕信好廢=3=

a0213321支持sam8豬
支持新團

支持
團長加油呀0.0.0

引用:
原帖由 A0213321 於 2011-5-8 18:11 發表
成為友團啦 好d
我想問..你係度做乜???
得閒無事做?無所事事咁走來呃2蚊嗎?

.............................................................................................................

下.....咩ar 禁我?   :'(

鬼叫你無野做係度呃2蚊

支持
團長加油呀

招生??? 我msn中毒- - 可以rc?

支持新團

嘩..... 一刀‧斷牙 呢個團咁勁既
舊號: ★S1U×R2

引用:
原帖由 Sniper☆剎 於 2011-5-11 00:20 發表
嘩..... 一刀‧斷牙 呢個團咁勁既
唔好咁串 會影響個團

發新話題