發新話題

IPvE vLan 英雄賽 - 第三屆 ak43 Vs CRiME_006.

[Close]
  好一隻地雷百地. 點解有咁多時間放地雷

岩岩睇左成場rp

老實講. ak43 ge實力. 睇呢場rp實在距離太遠

點解百地咁多地雷我都明點解.

因為信長打法太保守.過於保守令到佢成場出去大路中間ge時間都係得少少.

有幾個timing都捉吾到去殺百地.

但係百地一開頭打得都有d保守[可能大家都唔想輸啦]

不過我覺得CRiME_006實在贏得太輕鬆.去到決賽ge水準都係咁

引用:
原帖由 Ship丨one 於 2011-5-7 20:16 發表

百地克星為 羽
羽柴 or 丹羽

就算真係有剋星呢樣野.

ak43果隻打法.  我覺得去到決賽仲咁打好唔掂囉.

明知百地有地雷. 你血鋼有咩用. 地雷阻你路.百地又識利用道具推兵

整左個 地雷陣阻你路. 佢慢慢開大都game到.

CRiME_006攞第二分果陣.  ak43又太大意比百地呃左過去地雷陣咁就炸死左.

正常黎講佢一番去你都估到咩事啦. 橫店ak43打法咁保守開完大就唔好追啦...

老實講. 我真係唔知點解ak43點解上到去決賽. 如果yintx無負分.無做錯事.

呢一屆個決賽一定好睇好多

唔係緊張問題.

打法打到咁. 我覺得佢應進取時不進取.

不應時又打到咁

起碼進取d. 出爆彈下忍.  血鋼1粒都可以接受.

佢留錢買多粒血鋼真係吹漲

唔怪得.出血?

佢係出血就唔洗打到咁

所以我話如果yintx贏到ge話.

決賽一定好好睇.  我覺得ak43 ge實力應該唔係CRiME_006ge對手

引用:
原帖由 回光反照 於 2011-5-8 01:45 發表

不能認同更多了
第一屆英雄賽冠軍戰就係因為信長出2血鋼早中期食哂D地雷先令對方地雷陣無效
雙方0殺
保持2:2僵局(騎兵營同2塔)
只能說信長那一死是可避免的
若能保持0死
危險的就是百地了
另外~信長打百地出血鋼是 ...
就係佢打法太保守

你都識講第一屆冠軍戰信長係出2血鋼食晒D地雷令對方地雷陣無效

但係AK43隻信長.早期食完兵又唔出去食D地雷.

加上我知緊張係有. 我都有打英雄賽. 我都係輸在自己太緊張

不過如果佢真係學第一屆咁玩的話早就應該去食咁D地雷

不過我都係覺得出幾隻忍之後暗位等佢開大爆位果陣搏殺一次再出血鋼都未遲

引用:
原帖由 CRiME_006. 於 2011-5-8 08:29 發表
ak43有打嫁=.=
不過佢場場贏左之後都叫人投降
等人地冇得睇佢rp
認真架 ?

引用:
原帖由 CRiME_006. 於 2011-5-8 09:42 發表
ys
但係佢出泥食雷我一定會追住佢泥斬
問題佢連試都試  

你將條地雷線壓到咁前.  佢開水去踩咁d番番黎都唔會好耐姐.

我覺得佢血鋼搏得過

發新話題