發新話題

同你有仇咩CRAZY SKY

[Close]

同你有仇咩CRAZY SKY

都唔知你係咪有病人地入GAGA 個場食花睇你地玩 44 學下野
有個人入左黎..我講左句型爆WOR個名
之後你就同GAGA 講 GAGA MSN
講完無耐被踢都知咩事啦
然後再入未LOAD 哂又比人踢
即係你D FD 入人地個場到玩就得, 人地入你D FD OR 你個場玩就唔得既!
係咪咁樣?
請你親自發表一下!!

P.S: 我打機我唔係攪事囉!! 我想知個REASON!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

踢人係唔需要解釋同俾理由,樓主你真係唔好諗咁多

反正當事人係唔會理你既投訴,你亦無必要推高佢既人氣

同埋gaga呢個場我無記錯係可以轉怪/4捉......你唔洗咁認真

又唔係死剩佢一個場 唔玩佢呢個咪玩第二個囉 洗咩咁勞氣姐
個場又唔係話真係咁特別

唔鋸未黑佢囉-.-
又推高佢人氣

引用:
原帖由 Eternal_AnGeL 於 2011-5-9 16:37 發表
都唔知你係咪有病人地入GAGA 個場食花睇你地玩 44 學下野
講完無耐被踢都知咩事啦
即係你D FD 入人地個場到玩就得, 人地 ...
就咁睇你篇野, 我反而覺得你有問題

尤其是你個"WOR"放到咁大, 人地點知你係咪up反話?

樓主會唔會太過敏呢??     想像力太豐富?

以我所知個場的場主係Lady GAGA , 如果你想知點解被踢的大可以問佢,點解要開POST爆埋SKY個名質問佢?

SKY 叫GAGA MSN ,你有實質證據 證明係講緊叫踢走你??? 定只係你的痴心妄想?多疑?

或者只係樓主無風起浪? 事圖挑起事端? 老實講你就算被人踢洗乜要上黎開POST插?
咁VLAN咪日日都一大堆POST? 你有問題的可以直接搵返當事人姐..

笑了
為了嘈多餘的事
令自己玩的時間失去了
-
而且你有咩證據話
sky msn gaga
你黑客啊 ?
L4D2 name: duck
:D

haha 鴨仔!!!
呢度好多sky支持者!!
呢度+1

回復 8# 的帖子

x2
但係我地help sky唔係我地係佢fd
係你證據不足

笑喵喵,真係成日聽到你個名
成日都無風起浪,係自已場就開咪鬧人,小小野就要放上vlan

引用:
原帖由 好人2 於 2011-5-10 00:14 發表
笑喵喵,真係成日聽到你個名
成日都無風起浪,係自已場就開咪鬧人,小小野就要放上vlan
雖然係粹野, 但係有D野都係搞清楚好

樓主都係唔想人地誤會佢姐(唔知小弟有冇匯錯意)

引用:
原帖由 Eternal_AnGeL 於 2011-5-9 16:37 發表
講完無耐被踢都知咩事啦
即係你D FD 入人地個場到玩就得, 人地 ...
依個server係今嫁la,唔好玩依個 server 啦

btw:我也有同樣的遭遇

crazy sky server d 人 人格好有問題

主要入此場之玩家:
carlcarlto(UID: 918165) < L4D2player name: andy >
kanakana(UID: 1662617)
符碌精(UID: 585843) < L4D2player name: 加奈 >
Pvt.Allen(UID: 1265282)
學著成長(UID: 1246429)
rusell123(UID: 1580248)
kikcc(UID: 895147)
carlcarlto(UID: 918165) < L4D2player name: andy >

依個server係今嫁la,唔好玩依個 server 啦

btw:我也有同樣的遭遇

crazy sky server d 人人格好有問題

btw:

主要入此場之玩家:
kanakana(UID: 1662617)
符碌精(UID: 585843) < L4D2player name: 加奈 >
Pvt.Allen(UID: 1265282)
學著成長(UID: 1246429)
rusell123(UID: 1580248)
kikcc(UID: 895147)

發新話題