73 12345
發新話題

[2.0.8.3] 24H rpg sever [12人場] 3/8更新

[Close]

[2.0.8.3] 24H rpg sever [12人場] 3/8更新

引用:
如有查到有人掛機/用不正確方式得到經驗
第1次發現(不作警告刪AC)PS:必須查證

同一個人被10個不同玩家[PS:玩家必須玩了1個月100等以上]
有足夠理由如:狂TK,最好有相
連名上書2次都會刪AC(所有資料不留)2小時後才接受第2次告發

掛機/用不正確方式得到經驗都可以連名告發
15人以上告發馬上成立
告發者各人送100K
引用:
星期一至五10:00AM ~ 6:00PM 返工
如果SERVER 死左冇開 MSN TO ME
引用:
M群
[email protected]
引用:
地圖下載點
火星圖(Mars Base alpha)下載點   天空之城(Pasiri) 下載點
請先解壓後
擺放位置:x:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons
x=你硬碟機位置
引用:
24小時開放[我電腦過熱除外] 或 其他問題

設定
Tank死亡後所有倖存者獲得的經驗值 1000 (6/30)
彩票系統關閉因為有BUG (6/30)
榴彈砲,經驗之書價格提高 (28/6)
等級增加一隻魔王坦克 (7/8)
倖存者誤殺隊友扣除的金錢10000
(28/6)

清除一年天未上線
引用:
插件方面:
01.爬行
02.電擊bug更新
03.MAX RPG
2.4
04.一些非官方圖
05.防卡位置
06.自動轉地圖
07.SourceMod
08.使用物品自救
09.禁用榴彈砲
10.觀眾席
(2人)
不使用內容
1.火焰不傷人
2.多段跳
3.Admin不會給予LV 技點等(BUG除外,必須證明)

如任何要改善地方請提出

咁多RPG, 有咁多人玩咩
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

係多但有D時間冇人開,我主要係D冇人開架時間玩
電腦又係長開,開左係度有人玩未玩 各有各喜愛
我唔太仲意D火又燒唔中自己D場 狂燒企就可以
做個自己仲意架好過

set返每場一隻TANK(自己搵POST)
TANK改返低D血
你個場太多TANK D新手根本打唔羸

TANKD血60000 不算高了
TANK同時出現問題 我把等級差距升到800 看看有沒有改善

回復 5# 的帖子

根本想你較左個LV都係冇用,你係要較
// 魔王坦克基本數量
// -
// Default: "1"
// Minimum: "1.000000"
rpg_LastBoss_Basic_Number "1"

呢項野嫁

一開始就係1啦
rpg_LastBoss_Basic_Number

我係設定
// 是否根據雙方隊伍等級差距增加魔王坦克數量.(0:OFF 1:ON)
// -
// Default: "1"
// Minimum: "0.000000"
// Maximum: "1.000000"
rpg_LastBoss_LvBalance_Enable "1"

// 差多少等級增加一隻魔王坦克
// -
// Default: "200"
// Minimum: "1.000000"
rpg_LastBoss_LvBalance_LvDifference "800"

FAN唔洗咁多,你而家部機對流都對唔到
點散熱?同埋多塵到   D線仲要執執位佢

我用煙做過對流 冇問題
主要係示卡過熱
塵.......一星期清一次= =!
下面就係黃大仙好多香灰飛上來 orz
D線好好架啦= = 因為太多野=

點解要用sever?唔用server?
係因為特別原因?
改太多會冇左本身風味,rpg係咩味?
大部份都係講笑,但我覺得14天未上線刪記錄呢樣就好似快過頭,改30日可能會好D
反正記錄果度都唔係用好多kb
gpu咁熱既話你有冇試過換膏?
太多太少都會影響散熱,就算多風扇都唔代表D咩,我都係用你同一樣既顯卡
full load都係63度左右,80度其實都幾高危下,雖然顯卡係可以過百度都得,但通常90度左右都會安全幫你error佢XD
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

用sever習慣左CUT野= =講笑
有冇味就睇個人有咩味 都係講笑
改30日都可以 咁又係14日好似係快左D
我本身行SLI 因為有一張燒左= =
未換膏FULL LOAD.....去到97度嚇到我 馬上換散熱膏
係付今日先出事
岩岩加左散熱膏水銀果種 去返70 可能係晚上涼左(晚上29度)(厄自己= =)

我個張82.0, 都冇咩問題喎
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

orz
板680I 熱板
CPU Q6600 熱U
示卡 9800GT <<<<黑仔又係熱
想用張ATI5770換左佢 但部I5冇理由用9800 orz

場主, 我諗有樣野rpg場要改改,
就係榴彈炮. 工程或士兵用榴彈既話,
因為子彈無限而不停咁射,
炸到成個畫面七彩, 好眼花, 打得好辛苦.
可唔可以整到支榴彈無攻擊力?

支持強機 ;P

73 12345
發新話題