發新話題

[2.0.8.3] 24H rpg sever [12人場] 3/8更新

[Close]
尋找L4D的檔案
steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf
請用記事本開啟
將 PatchVersion=2.0.6.5.
改為 PatchVersion=2.0.7.1 就可以玩到這伺服器 [需要換回2.0.6.5的時候]
將PatchVersion=2.0.7.1 改為 PatchVersion=2.0.6.5 就可以

[緊記必須關閉遊戲進行修改工作]

也可以使用附件解壓後覆蓋文件到遊戲目錄
[此方法只限於2.0.6.5 原版本的玩家]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我想問...點解我係你個ser到玩..有屍就100up ping ...無ping的話就ok...

引用:
原帖由 kkiitt9988 於 2011-7-5 23:05 發表
我想問...點解我係你個ser到玩..有屍就100up ping ...無ping的話就ok...
應該說 請閣下提供網絡資料 及電腦配置 看看是那裡出問題@@
[email protected] 另外這是本服M群@@有意加入

我上網hkbn bb100....係can you run it到全部滿晒的-.-
cpu:AMD 3核
ran:兩激

引用:
原帖由 kkiitt9988 於 2011-7-6 23:16 發表
我上網hkbn bb100....係can you run it到全部滿晒的-.-
cpu:AMD 3核
ran:兩激
display? [以我所知Lag既原因 好多時並非網絡問題 例如:太多屍會令到電腦lag (ram不足 display唔夠力 等等 都會有可能@@] 而且我都見過人200ping 但只要過大約10-15秒會回落到100ping 內水平

同埋100ping 都係0.1秒@@
正常都係得3x-5x ping ps:我pccw 8mb 都無呢個問題

但係我真係成日200ping-.- lag到無晒忍....成日lag左之後死

display : Radeon HD 5750
cpu: AMD Athlon ll X3 440
ran: 2 GB
上網: hkbn100
咁其實係關咩事?部機唔夠勁?

今日咩事=-=  冇哂位-_-

做乜唔見有開ser既?

引用:
原帖由 kkiitt9988 於 2011-7-7 10:03 發表
但係我真係成日200ping-.- lag到無晒忍....成日lag左之後死
lag左之後死 係唔係因為紅tank爆炸呢@@?

引用:
原帖由 kkiitt9988 於 2011-7-7 10:09 發表
display : Radeon HD 5750
cpu: AMD Athlon ll X3 440
ran: 2 GB
上網: hkbn100
咁其實係關咩事?部機唔夠勁?
應該唔係 會唔會有機會撞線問題@@
我唔清楚樓主係咩上網
但我個人就暫時無問題

可唔可以開多幾個位呢?

引用:
原帖由 魔撒 於 2011-7-7 21:55 發表
應該唔係 會唔會有機會撞線問題@@
我唔清楚樓主係咩上網
但我個人就暫時無問題
我home有2部機的... 1部2核  1部3核    .....3核個部D野係勁過2核....但係3核玩就勁高ping,,,2核玩就50ping內....但2核入場load勁耐-.-

引用:
原帖由 kkiitt9988 於 2011-7-8 00:11 發表

我home有2部機的... 1部2核  1部3核    .....3核個部D野係勁過2核....但係3核玩就勁高ping,,,2核玩就50ping內....但2核入場load勁耐-.-
咁應該係電腦有問題 -- 你試下唔好開多核心呈現等等 設置 同埋降低遊戲要求就ok

引用:
原帖由 魔撒 於 2011-7-8 00:15 發表
咁應該係電腦有問題 -- 你試下唔好開多核心呈現等等 設置 同埋降低遊戲要求就ok
但係廢機都低ping-.-  我其實是用wifi的-.- 本來的上網插落2核機到..會唔會關事?

發新話題