發新話題

rs2 管理員濫權實錄

[Close]
人地寫完核心 Test 你理得人 做乜野
所謂既濫權又阻唔到你
復活玩家純 娛樂
寫完一個插件唔比Test?
要係Ipve開post 話Test 插件!?
呢到有咁多強詞奪理既人??

人地vlan開個區比你投訴我咪投囉!!!唔得咩 唔得我都無野好講囉如果你係話唔得既咁tony del 左個投訴區佢啦 小小事既話我一定唔會投訴但係咁大個ser都濫喎

你去 Microsoft 投訴 iphone ga 問題人地會吾會理你
正如係VLAN 投訴 rs2online Server 一樣
VLAN 自已 「投訴&建議區(外掛/炸SER)」又吾係 rs2online 設立ga投訴區
我無理由受理係其他地方ga投訴架bo
而且rs2我有絕對權力
你慢慢投訴把.....我就一定吾受理架la
Windows 8 Build 7955

引用:
原帖由 rat2 於 2011-5-19 16:34 發表
你去 Microsoft 投訴 iphone ga 問題人地會吾會理你
正如係VLAN 投訴 rs2online Server 一樣
VLAN 自已 「投訴&建議區(外掛/炸SER)」又吾係 rs2online 設立ga投訴區
我無理由受理係其他地方ga投訴架bo
而且rs2我 ...
咁你係百老_度買部手機返黎
點知部手機壞嘅
你會投訴百老_先定係投訴手機廠商先?

喺vLan開得轉向服就預左架啦...
你咁樣好難比信心啲顧客架啵

引用:
原帖由 No0B 於 2011-5-19 16:39 發表

咁你係百老_度買部手機返黎
點知部手機壞嘅
你會投訴百老_先定係投訴手機廠商先?

喺vLan開得轉向服就預左架啦...
你咁樣好難比信心啲顧客架啵 ...
根本好多vlan玩家係唔會去rs2玩
要睇點解睇依到"出哂名膠ser,勁多adm濫權"

敢問樓主是誰?
咁威拍段野上黎串人? [講笑唔好當真...]

你投訴完一樣都係有好多人入黎玩,你唔玩者,仲有大把人玩,你唔玩仲好,多個位出黎俾人玩~
A A A g0d舊ac被封

冇法嫁 就算你地少少人唔入佢個server 但係佢個ser都係有好多人入
呢個唔係佢個ser有冇人支持既問題 只係場主既人格問題姐
加埋個ser係佢既 佢想點玩就點玩嫁啦 你地都吹佢唔漲

不過人地要賤_人格似垃_都冇辦法嫁啦 咁唯有忍忍佢囉

真係睇人的   
濫權ser 都有人玩

引用:
原帖由 mkmok 於 2011-5-22 18:25 發表
冇法嫁 就算你地少少人唔入佢個server 但係佢個ser都係有好多人入
呢個唔係佢個ser有冇人支持既問題 只係場主既人格問題姐
加埋個ser係佢既 佢想點玩就點玩嫁啦 你地都吹佢唔漲
你唔去玩要忍?
rs2online伺服器主要人流並唔係Vlan

其實樓主拍片既主要原因係咩??
想串場主濫權定另有目的??
講真..TEST下插件有什麼問題??
定係樓主想用哩段片打擊RS2 而去你個SER?_?

引用:
原帖由 hs_gor 於 2011-5-22 23:07 發表
其實樓主拍片既主要原因係咩??
想串場主濫權定另有目的??
講真..TEST下插件有什麼問題??
定係樓主想用哩段片打擊RS2 而去你個SER?_?
我投訴佢既原因係因為咁大個server咁多人玩佢都可以濫權同埋呢一個槍ser洗唔洗要個咁既插件你古監獄ser咩加血重生

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-5-22 16:30 發表
敢問樓主是誰?
咁威拍段野上黎串人? [講笑唔好當真...]
段野我拍既.佢放姐
想要demo問我

引用:
原帖由 hinhin8899 於 2011-5-23 13:42 發表
我投訴佢既原因係因為咁大個server咁多人玩佢都可以濫權同埋呢一個槍ser洗唔洗要個咁既插件你古監獄ser咩加血重生
正常管理員係用唔到加血重生
只有高層先用到
核心插件你理得人 加唔加血 重生

睇場主比唔比權姐.
是高層與否有何想干呢~____~

發新話題