發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 long3214 於 2012-5-3 15:43 發表
用碌丸走睪飛字:好耐冇見啦咁多位。最近心掛掛諗住返黎睇下。好開心見到個場依然咁旺。多謝毛澤西接手左個伺服器。辛苦晒。同時亦多謝老手們既支持。
黎緊我將會砌多部電腦。希望臨近暑假時有需要可以多個後備伺服器 ...
等你中.....................

鑑於VLAN出現一篇老手VS新手既字海貼後,更加進一步反影推行隊伍平衡既迫切性,令本場一直堅持維繫遊戲平衡的風氣再加強,故此希望在場玩家,以行動支持毛澤優化平衡插件,如有任何改善插件的意見及建議,無任歡迎提出--用碌字

插件更新
1.平衡插件

插件不用設定AMDIN的空權當老手同神手~另建立1個記錄檔儲存老手同神手的名單~只有神手有權發起對玩家設定級別的投票~老手可以參與投票~另記錄所有成功的投票的發起人以追究想玩人的神手
2.全新BUY插件
採用全新無BUG的BUY插件~BOOMER噴中人有錢同經+~引C唔扣錢同經~等等~詳細請入SER玩~另所有經錢都已經洗哂~另設有全新的密碼系統~入SER後打/pw 123456 即可登入/申請帳號 123456是玩家自己設定的密碼(唔一定要123456) 每次入SER都要打一次直至離開SER再入

以下方法可以入場唔使打密碼~但一定要先申請帳號~去l4d2/l4d2/cfg/autoexec.cfg 用記事本開左佢 開新一行打 setinfo "pw" "123456" 123456是玩家自己設定的密碼(唔一定要123456) 打完就SAVE跟住重開GAME即可 千其唔好DEL左之前打果句

支持

支持 :victory: :victory: :victory: :victory:

引用:
原帖由 kevlin 於 2012-8-23 23:16 發表
同上面一樣 無啦啦比人set 87 list  玩死都第一關 Ice 話自殺ok?  我問佢can? 佢話ok 我就跳左 之後就比人set 87list咩料
佢叫你食屎,,你都去食?

支持

支持 :lol :lol :lol :lol

引用:
原帖由 kevlin 於 2012-8-24 10:35 發表

唔係阿 咁我見有條友真係跳左落去死左 之後我咪跟住跳見落去lo=.=
你ON.9驚你嬲,咁就証明到你真係on.99..睇到條友自殺.你自己去跟住佢做咩柒.你自己冇思想?

回復 267# 的帖子

反映
[原帖由 kevlin 於 2012-8-24 10:35 發表

唔係阿 咁我見有條友真係跳左落去死左 之後我咪跟住跳見落去lo=.=]

要自殺的話,最好拿火燒,人跳下去,你又跟住跳下去- -

電鋸殺人狂魔之夜2:
日期時間:8月26日 晚上 8 時開始
玩法:利用電鋸殺倖存者,最終生存的倖存者為之勝利!
獎品:遊戲幣 3000
注意事項:開場當日會取消!buy功能,玩家武器只有電鋸,盡情殺戮隊友吧!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=398430&page=7#pid4016538

參加者需於vlan貼內留言,記得請自己咩名呀

a___________________a

a__________________________________________________________________________________________a

NeRo誠邀你既參與 謝謝謝謝

我係用碌,到時大家一齊玩^^

我要參加>< :victory: :victory:

-=食肉獸 誠邀你既參與 謝謝謝謝
-=食肉獸,Coop01

用碌燃 誠邀你既參與 謝謝謝謝

發新話題