發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 嬌嫰的炮姐 於 2012-10-2 09:56 發表
得我一個9 run比你地投我心甘情願-.-你望下係你前面有幾多人先-.-成個場80%新手比人拉走1兩個有幾出其 tank都出埋 我黎救你我都比人拉埋who黎救我-.-??  我不如幫前面d主體拎分仲好 果場打吾到中文咪又壞左如果吾係 ...
海豚叫你自我檢討下

但前面果啲全部都係新手...你同佢地1齊run有咩分別?
你認為自己係老手既就應該教佢地玩...唔係1句說話就大條道理9 run
你技術係勁過我但無合作精神
你句win is ok我完全唔覺得係安慰...只係覺得老手唔應該講啲咁既野
同埋係老手嗌投反你做新手...全場5個神老手100%同意
咁你諗下到底你自己有無問題啦...
如果你認為自己無錯既你咪入game叫佢地投反你囉

引用:
原帖由 mickyxiah 於 2012-10-1 15:32 發表
有幾多EXP同你係咪老手無關係
老手係講緊你既技術
琴日點解會投反你做新手你心知肚明丫
叫住你唔好9 RUN仲係到RUN又唔救後...咁係1個老手所為咩
仲要講WIN IS OK....我唔覺得咁樣可以做到老手囉
明明琴日投完你新手 ...
你咁樣講都冇咩意思架啦 你投佢新手老手佢都係run  咁你不如叫 毛澤西/用碌 整返個防狗衝系統啦  你咁講佢老手就唔會run 大把老手都有run過 咁點解你淨係投佢?  就係因為佢run個場害左你? 講真 669做唔做到老手 我唔知 咁多老手run 我唔相信你會一個一個投返做新手 係要投9 run做新手既話 點解唔投s級先?  就係因為佢既技術係老手既級數 669一樣 唔好搞咁多野出來好唔好 我以前己經搞到個場變得好on 9...

叫我自我檢討 你覺得道理係你到既話咪鬧返我轉頭囉-.-

引用:
原帖由 mickyxiah 於 2012-10-2 11:05 發表
但前面果啲全部都係新手...你同佢地1齊run有咩分別?
你認為自己係老手既就應該教佢地玩...唔係1句說話就大條道理9 run
你技術係勁過我但無合作精神
你句win is ok我完全唔覺得係安慰...只係覺得老手唔應該講啲咁既野 ...
好多神手老手 都係一開口就罵新手  有邊個有認真教過新手?  e句野我講過好多次  d神手老手淨係識講 (講佢都唔聽架啦 講來有咩用?)  佢句win is ok 好多老手有打過 你唔話佢地?

回復 308# 的帖子

呢個唔係炮姐黎架禾..
你知唔知佢係邊個先?!
同埋講清楚我唔係神老手...佢地所有投票都無我份
所以係其他人覺得佢有問題先投
麻煩你搞清楚啲野先比意見...感謝

我在場既時候見過好多神老手都有教新手玩
係佢地講好多次都唔聽先唔理...
而且而家有神老手亂鬧亂踢新手其他神老手都有出聲禾

吾係冇前例嫁啦0.0之前吾知你有冇見過!k錯人都有勁多f1 好就當我返後救你 你覺得我有幾大機會我都比人拉埋同我比人拉埋d新手會返後救我地定繼續沖落去-.-?

我已經講過果場我打吾到中文同支咪又壞左-.-

引用:
原帖由 嬌嫰的炮姐 於 2012-10-2 11:40 發表
吾係冇前例嫁啦0.0之前吾知你有冇見過!k錯人都有勁多f1 好就當我返後救你 你覺得我有幾大機會我都比人拉埋同我比人拉埋d新手會返後救我地定繼續沖落去-.-? ...
你咁講就幫你唔到  你老手既話就一開始唔好RUN e家先來講返後救會gg 抵死啦

你問返當時在場同我同隊既人一開始我有冇run過-.-有既話吾好話投new投白痴我都冇所謂-.-

引用:
原帖由 kevlin 於 2012-10-2 11:07 發表

你咁樣講都冇咩意思架啦 你投佢新手老手佢都係run  咁你不如叫 毛澤西/用碌 整返個防狗衝系統啦  你咁講佢老手就唔會run 大把老手都有run過 咁點解你淨係投佢?  就係因為佢run個場害左你? 講真 669做唔做到老 ...
感謝你幫我講返句公道說話

引用:
原帖由 嬌嫰的炮姐 於 2012-10-2 09:56 發表
得我一個9 run比你地投我心甘情願-.-你望下係你前面有幾多人先-.-成個場80%新手比人拉走1兩個有幾出其 tank都出埋 我黎救你我都比人拉埋who黎救我-.-??  我不如幫前面d主體拎分仲好 果場打吾到中文咪又壞左如果吾係 ...
成個場80%新手比人拉走1兩個真係唔出奇...但有人比人拉左而之後會出埋tank就真係好出奇...即係有人唔救人繼續向前行啦!!
你話係返去救人如果人拉埋邊個救你....一句說話就睇得出你好自私...輸贏係咪真係咁重要?!咩叫win is ok?! 我成日都係到鬧你地班9沖o既人, 咁鍾意9沖唔救人o既, 你大可以去其他場玩或姐自己去玩戰役, 你鍾意9沖就9沖, 電腦會跟住你, 又識保護自己, 佢比人拉左你唔救都得, 其他電腦會救唔洗你救, 要9沖真係冇必要入黎10v10玩, 10v10係技能場...係玩技能同比d有技術o既人玩
再者, 你自己都知比人拉左冇人救係好慘...點解你唔會將心比心返去救人? 你驚返去比人拉就證明你未有能力做到老手..你咪應該要提升你o既技巧點樣返後救而又唔會比人拉又救到人...人地先會覺得值得投你做老手甚至神手
仲有, 講真老神手o既行為有時真係會影響新手...d新手見你地班人9沖佢就跟住9沖....見你地返後救人就跟住返去...比著你自己去到另一個技能場...咩都唔知咩都唔識...你都會跟住人地做咩你做咩啦
同埋...就算海豚d技術唔夠你好, 但唔代表唔可以係到出聲, 我地會出聲話你只係想你好, 覺得你玩左一段日子知你想繼續係10v10玩, 如果唔係做乜要係到同你講咁耐? 直接搵admin ban左你就算啦0.0
老實講, 我覺得入面有多人人都未有資格做老神手, 你想成為一個比人覺得你未夠格o既老手定係一個人地會欣賞你甚至會投做神手o既老手?! 你自己決定

引用:
原帖由 kevlin 於 2012-10-2 11:46 發表

你咁講就幫你唔到  你老手既話就一開始唔好RUN e家先來講返後救會gg 抵死啦
食花生就食花生la.嘈咩柒姐

引用:
原帖由 mymiran 於 2012-10-2 13:42 發表

成個場80%新手比人拉走1兩個真係唔出奇...但有人比人拉左而之後會出埋tank就真係好出奇...即係有人唔救人繼續向前行啦!!
你話係返去救人如果人拉埋邊個救你....一句說話就睇得出你好自私...輸贏係咪真係咁重要?!咩 ...
我何時講過吾比海豚出聲-.-

發新話題