發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
我應我有講過win is ok<---相信好多老神都講過 我都有講過我黎救你我都比人拉埋who黎救我 但我真係吾知自己幾時講過有人比人拉左而之後會出埋tank 同埋你要係自己隊有8個新手後面四面楚歌既情況下去救一個幾光年咁遠既人而吾比人捉我相信冇人可以做到-.- 補充多句果場最前面果幾個吾係我-.-

引用:
原帖由 嬌嫰的炮姐 於 2012-10-2 09:56 發表
係到講技術你自問你技術有幾好??
你係冇唔比海豚講野...只不過意思係叫佢收嗲姐!0.0

引用:
原帖由 嬌嫰的炮姐 於 2012-10-2 14:33 發表
我應我有講過win is ok<---相信好多老神都講過 我都有講過我黎救你我都比人拉埋who黎救我 但我真係吾知自己幾時講過有人比人拉左而之後會出埋tank 同埋你要係自己隊有8個新手後面四面楚歌既情況下去救一個幾光年咁遠既人而吾比人捉我相信冇人可以做到-.- 補充多句果場最前面果幾個吾係我-.-
你話有人係後面比人拉左而唔返後救o既原因係已經出左tank啦嗎
好...就當唔係你開tank...最前個幾個唔係你...你身為老手有冇諗過叫人一齊返後救人?
點解有人比人拉左你唔係即刻返去救?如果即刻返去救就唔會比人拉到幾光年咁遠啦
我相信冇人做smoker會拉完人企定定係到比你去救人lor

我講過係果場我支咪壞左同打吾到中文 你要我點叫-.- 同埋我冇講個海團係比smoker拉我印像中記得佢係比hun撲-.- 就當我叫到d人返後救果team80%新手我睇9成會比tank反車反到滅團 最後你吾好同我講出左tank後救人會易救d-.-

但我都唔覺得你係前面保護個80%新手唔會gg 0.0一個老手再勁都冇可能自己一個保護咁多新手

gg實會但d主體係新手到沖前d拎多d分嘛0.0

但係10V10做老神手唔可以本著win is ok同自私唔救人o既信念去玩嫁wor 0.0

win is ok<----超多新手時希望得到既基本結果 自私唔救人<------你問下全10v10場我係吾係e種人

Q:自私唔救人<------你問下全10v10場我係吾係e種人
A: Faithfully speaking, the answer is definitely yes

引用:
原帖由 ckwing2 於 2012-10-2 15:45 發表
Q:自私唔救人
叼你真心話定係到搞事-.-

引用:
原帖由 ckwing2 於 2012-10-2 15:45 發表
Q:自私唔救人<------你問下全10v10場我係吾係e種人
A: Faithfully speaking, the answer is definitely yes
+1(新手一個)

心照完先答~.~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

皇者爭霸戰∮第二屇

以對抗形式進行比賽,利用本場已有插件特色如技能及購物比賽,當日每位參加者派予遊戲幣,最終章完場後,分數高隊伍為之勝出

比賽日期: 10月13日 (六)
比賽時間: 晚上9時
比賽地圖: 豪不留情 或 死亡機場 (參賽玩家投票或建議)
隊伍分配: 由參加者投出隊長,再由隊長選擇參加者作隊員

參加條件: 無規限,任何人士都可以參與

報名方法: 前往VLAN回貼講自己要参加(參考表格如下)

參加者: 一出手就

期望比賽日期: 10月13日

期望比賽地圖: 毫不留情 (可建議)

獎品:
1) 高分勝利隊的隊員獲10000遊戲幣
2) 低分敗北隊的隊員獲3000遊戲幣
3) 經驗最高的玩家獲2000遊戲幣

規則及注意事項:
1) 如當日出現任何bug及錯誤而有影響分數(如卡tank),一律重新該回合的地圖
2) 如當日太多玩家撞期未能出席,將會因應參加人數多日子而進行
3) 參加者需善用手上的金錢,比賽過後會回經
4) 每位玩家有1500遊戲幣 所有玩家等級一律0級
5) 一經報名參加者,需準時出席,如有事未能參加,請盡早通知

--------------------------------------------

MY復仇者聯盟  VS   ICE超級英雄  

MY復仇者聯盟:
My Lizzie, Loading,夢想飛行,[CoDeGeaSS]C.C ,雷霆乂康,
Angry Bang ,sing along song,正野一健 ,Ray Ben ,霸氣【神】王道

ICE超級英雄 :
Ice哥* ,海豚♥,AKING ,色魔性變態, 響徹の夜空 ,EryKa
,閒置: YIN ,-=食肉獸 ,魯魯修, Miran

由MY復仇者聯盟隊勝出  而Loading則是次最高經驗2500經

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

比唔比新手參加先

回復 333# 的帖子

參加者: Loading

期望比賽日期: 10月13日

期望比賽地圖: 教區

發新話題