發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]

回復 183# 的帖子

他們本身就在2092版本一直開住........

可能死了ser都話不定
以上那個話由新星說時看到的.....(分析出來先到的說)
不過看下他們會不會開,他們一直在2092版本,你沒更新到2092?

引用:
原帖由 long3214 於 2012-1-18 04:20 發表

歡迎加入我地m群,如果有興趣可以留msn email 我組你^^
我MSN係[email protected]

引用:
原帖由 jjfk123 於 2012-1-18 13:00 發表
場主可唔可以喺個title度加番 L4D2版本??
有時有D時間應該開左場 但入到game見唔到以為你地升左版本
加番版本唔洗估估下呀嘛
抱歉,我不是經常可以上線,開場的不是我,是由毛澤負責開場,一般更新都會在msn群內宣佈,建議加入本群

回復 186# 的帖子

毛澤經常都看不到他上水=.=......

今日無人開SER既 ~~~~

重申伺服器守則

管理員注意:
1) 維持場內秩序,盡量減低不必要的狗衝事件發生,初警告如再犯者踢出
2) 幫忙監察洗經的行為,如發現可照相,告知場主毛澤,再作處理
3) 開場前留意兩邊隊伍玩家,主動協助平衡兩隊玩家實力,共同分擔轉隊的使命
4) 如玩家短暫掛機者,M群人有優待處理,其他一律踢出
5) 為避免不必要爭議,初次口術者(包括MIC及文字),口頭警告,如再犯則踢出伺服器

玩家注意:
1) 如一經發現出洗經行為,此玩家賬戶將會被刪除,以及踢出MSN群組
2) 共同協助平衡兩隊玩家實力,齊分擔轉隊的使命
3) 協助新手玩家,不要句句粗口問候,應以愛心及關懷態度對待新手
4) 如玩家做TANK不強勁時,不要將責任推於一人身上,避免玩家過於緊張及愧疚

如有任何意見歡迎提出

服务器已满,您不是会员无法使用预留通道,如要使用请联系管理员开通.
咩事?

伺服器開放地點變更
鑑於vlan coop2長期爆滿 由2月6日起 伺服器將會在vlan versus開放

為玩家設定個人密碼
請大家重新把自己所有遊戲名稱和密碼寄到[email protected]
無論閣下是否已有密碼~都請重新寄出
PS:1月29日後寄出的都不用重新寄出
教學:
請所有已寄密碼的玩家立即去left4dead2/left4dead2/cfg
搵autoexec.cfg

再以記事本/Notepad++開啟
跟住打下面呢句野落去
setinfo "_7V71988030326" "密碼"
跟住儲存
重開遊戲
完成

引用:
原帖由 wow189 於 2012-2-5 12:37 發表
加左個admin位插件之後真係好能on_ 你地又唔係唔知你地個場長期full
咁樣D人要玩就唯有逼 點樣逼大家心照 兒加無拉拉多左個admin插件
唔通要人24hs camp實個位?? 咁樣成日唔洗玩都得 ...
ed野先到先得架啦,有咩好懶
好似你食野等位差唔多姐

次次入都話比admin踢 痴線

THX!!!!!!!!

沒謂啦
D SER係咁
如果玩到早就入左囉
本人係ExpEdition 探險隊的人......特止回復,遊戲名:[青龍]初音未來

已刪除VIP插件
已刪除VIP插件

GD   唔使驚比人踢

發新話題