發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 loungkai 於 2013-5-24 21:58 發表
個場主都唔L開..玩JJ???
呢位人兄 未了解清楚個ser咩事就唔好亂講野話場主唔開場
事實係個ser出現問題 已通知毛西整理
至於幾時開到ser 本人都未能答覆 只能講毛西整好就會開翻ser
請玩家稍候片刻

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-5-24 22:26 發表

呢位人兄 未了解清楚個ser咩事就唔好亂講野話場主唔開場
事實係個ser出現問題 已通知毛西整理
至於幾時開到ser 本人都未能答覆 只能講毛西整好就會開翻ser
請玩家稍候片刻 ...
你地有無開個POST講呀...你地唔講..我L知咩

引用:
原帖由 loungkai 於 2013-5-24 22:45 發表
都唔洗咁燥ge

引用:
原帖由 loungkai 於 2013-5-24 22:45 發表

管理員名單:
毛澤西, 一出手就, sing along song,
i人命, Ray Ben, Kyle, Love Shuffle,
Ice哥*, Jack, Jay, -=食肉獸/Co哥*,
Miran, 克雷多斯, Fred Perry/Sad,
NeRo, My Lizzie, 正野一健, 閒置: YIN

乜上左2121 連admin 文件檔都出現問題? RIP
-=食肉獸,Coop01

引用:
原帖由 kiucat 於 2013-5-26 18:54 發表
管理員名單:
毛澤西, 一出手就, sing along song,
i人命, Ray Ben, Kyle, Love Shuffle,
Ice哥*, Jack, Jay, -=食肉獸/Co哥*,
Miran, 克雷多斯, Fred Perry/Sad,
NeRo, My Lizzie, 正野一健, 閒置: YIN

乜上左2121 連admin 文件檔都 ...
可能要i7只有admin做!

因為場內插件出現問題 暫時不能夠開場
已聯絡有關人員 會盡快處理 有最新消息會在此post發出
謝謝大家支持~~

兒加進展點??
幾時開番ser??

引用:
原帖由 Wa**粗俗文字** 於 2013-5-31 14:50 發表
兒加進展點??
幾時開番ser??
日日係咁吹毛西-.-佢都吾多應機  我都冇計

開左場啦,入黎玩下

最新消息
10v10已經重開 歡迎入黎玩

FACEBOOK:

www.facebook.com/groups/L4D210VS10/

歡迎加入,現時群組內有31位成員,以及另有WHATSAPP群組,如想加入可VLAN短信電話給我

自從因MSN群關閉後,大家聯繫減少,為加強玩家之間聯絡及互動,誠繳你的加入,你最愛的用碌字

引用:
原帖由 long3214 於 2013-6-8 21:19 發表
FACEBOOK群組:www.facebook.com/groups/L4D210VS10/
歡迎加入,現時群組內有31位成員,以及另有WHATSAPP群組,如想加入可VLAN短信電話給我自從因MSN群關閉後,大家聯繫減少,為加強玩家之間聯絡及互動,誠繳你的加入,你最 ...
RC都得@@26034349

用碌講完嚇走左個變左    30個

召喚食肉獸,i人命,RANRAN,西野,速速歸來!!

發新話題