發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
THX!!!!!!!!

我就係正野一健,麻煩唔好屈其他人!
多謝上面兩位肯出黎幫我講返句公道說話!!
亦都將事實.佢既惡行講左出黎,
不過亦好抱歉,因為你地為我抱不平.為公義.道理而發聲時
搞都咁都比人話係小朋友,屈左係我既分身真係好抱歉,
所以我要用返正身出黎講野
大家唔好再理佢啦,
我覺得你地要講既都講晒,而且佢d 惡行係一般既事實
事實講一次就夠
老老實實,惡霸點會認自己既霸行?
佢除左一味話我錯晒,自己無錯
根本都無辦法解釋到點解自己有理由要用限權kick我,掩飾唔到報復既卑劣行為
甚至大家可以睇到我地講出事實講邊個ADMIN真係好好.公正時候
就即刻有人用新acc開post抵毀佢...真係....大家都可以睇到有幾黑暗幾卑鄙....要做埋晒d咁小動作...
所以大家算啦,唔好再理,無謂再比佢屈自己啦,比佢將事實都屈成大家系到講大話
我都已經無咩所謂,反正改個名再玩又得,轉SER玩又得,唔洗care,反正又唔係要同佢過人世
系網絡世界都要做到咁卑鄙,咁黑暗既時候,我唔覺得呢d人系現實會活得好好
佢做過咩.講過咩卑劣既野最終自己會受返晒

不過講到底其實我地一般玩家講咩都無用
我現在只心存希望場主可以明鑑
我地一般玩家到底有咩可能,有咩能力去屈一個admin??
admin有權有勢,又有一班"朋友"和"支持"
所謂既"道理" 只會站在admin一方
試問如果我地一般玩家唔係去到最後一步,去到一個無辦法忍受既時候
大家點會走出黎發聲?

引用:
原帖由 背後一刀 於 2012-4-23 12:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5214827&ptid=398430][/url]
I'm Jack
講真有咩錯既話下咪算囉....唔洗下下都用權限嘅...
拿拿拿!!大家都係哩個ser玩既,都想哩個ser好好地架...希望盡量唔好有咁多紛爭

1) 維持場內秩序,盡量減低不必要的狗衝事件發生,初警告如再犯者踢出
2)  ...
jack兄你好,岩岩見你個回復未 編輯 之前明明係有提到"口水問題一直存在,但一直無解決到......"
編輯 之後就唔見左呢句

唔通有時講事實就係要咁多顧忌?
稍為為弱勢主持下下少少公道都咁難..還人少少清白都唔得.><

參加者: 正野一健
期望比賽日期: 10月13日
期望比賽地圖: 豪不留情
(留名only,應該趕唔切出現 )

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 02:10 發表

你係咪癲左?完全唔知你講緊野.9唔搭8
我幾時有同你講野?乜野20歲人,我改名泡茶妹妹? 你有妄想症幻想我出黎????
我同你3唔識7,一句野都無同你講過,你竟然可以話我講野似耶蘇?你無野呀?我係男係女你都未知啦,
...
SORRY 佢有無癲左/妄想症我就唔知啦
不過佢應該係點錯相,以為係你係我囉,7.7  (我就係正野一健~~~)
所以你唔明佢講咩好正常....問題不在你身上

不過我見到你講左啲野唔係好fair,我覺得要澄清反會好啲
首先,你好似幾清楚當時既情況,即係你當時係其中一位既玩家
我覺得你應該講反自己係邊個,費時其他人被人誤會/好似現在咁,你比人點錯相/我比人當左我係你,搭錯晒線,搞到有人點錯相真係7過關家姐...
另外,要強調當時admin們已經盡左責任,絕非你所講無做到野/係垃圾!有玩家(如神手ricky)投訴有人做tank 1 技情況好唔尋常,用左加速器既時候,admin NERO已經率先處理,即刻轉走左佢,換另一人做tank
而且,我自己亦已經跟隨新場主ABYSS(毛西已經無再負責場主工作,改由ABYSS負責)既指示,只要佢有用加速器影響公平性既時候,就可以立即ban,呢點指示我已經做左
至於你話我地無阻止佢"大聲夾惡,任由佢影響玩家心情/遊戲過程
就我個人立場(不代表其他admin立場),其實係可以處理得好啲既
但我當時做緊人,而且全隊陷入被loop既狀態,我相信你應該了解當時既情況,無論你係做c定做人...
所以完全集中於自己既隊伍,所以未有"禁言"等等...
但好坦白講,今次如果唔係admin 正當執法,嚴肅對待不法份子,但有人唔服亦唔會引起今次你所謂既"聲大夾惡,比你任吠足全場"既情況出現,請你明白

我估你既出發點都係希望1010 ser可以維持公平性同秩序,唔想見到唔和諧,影響遊戲氣氛/過程既不快事件出現
依點我地admin同場主既立場係一致既,我地亦盡力去做
如果你對admin有不滿直接向ABYSS投訴,另外,如果你對admin工作有興趣,亦可以搵ABYSS睇下佢比唔比你

最後,我絕對相信公道自在人心,正如前幾個月"卡哇伊"既情況,最後結果係點,大家有目共睹,就正如你所講"唔係天真到以為自己聲大夾惡道理就會係你到呀?"
可能有人會覺得自己走出黎開個post打段野攻擊完人/同人罵戰下扭曲完事實下做下鍵盤戰士就會自我感覺良好
不過我就真係無興趣浪費依啲時間啦,同你有親咩而家,你講一大堆野與其他何干?唔通你話完人、"問候"完對方甚至對方地屋企人,人地就會損失啦咩??當自己係神咩
真係WFC..積返d口德/陰德好鬼過啦
自己錯左但仲可以若無其事覺得自己被人針對,當正自己係受害者,真係未必太高估/睇得起自己啦,識你米老鼠咩~如果真係針對,仲有機會入到去玩
唔好再咁搞笑,淨係睇住個mon打幾隻字就係威係勢,當正自己係世界中心,自己幻想完出黎既野就係真理啦陰公,清醒d返番去現實世界啦,

Anyway,其實loungkai同食肉大哥所post既圖已經導出左重點,勝過千言萬語
正所謂善必昌,惡必殃,做人最緊要係問心無愧~係咁多

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 12:03 發表

我亦都要講清楚
我話你地廢唔係指你地無ban佢用加速器,你地轉左同ban佢既做法,我絕對支持,而且當時在場既老新手都話做得對,係佢自己本人唔知仲有面之後入返黎嘈姐
而你地廢既地方,就係在於佢之後入返黎嘈既時間,無 ...
對於你話我地無阻止佢繼續嘈,我個人就已經無野可以補充
如果你真係咁不滿,唯有係向ABYSS投訴
至於你覺得佢唔會理,縱容犯罪,我深表遺憾,亦無野可以做,只能說現行制度佢係你投訴既唯一途徑,
仲有,為左唔好引起其他人胡亂猜測,唔該開返名講清楚你自己係邊個

10v10深夜場之感染者八婆聊是非及協助維持平衡插件能發揮最大效用全賴有你系列

時間: 24/3 凌晨1點45分
地圖: 死亡都心
主要在場玩家:
倖存者: 迷,布叮叮,正野一健
感染者: 閒置: YIN, MY Lizzie, Reborn
重點對話內容:
*DEAD*(Infected)  Reborn: 正野廢過部份新手= =
*DEAD*(Infected) My Lizzie: can i copy?.?
*DEAD*(Infected)  Reborn: no thx

總結和建議: 為確保平衡插件能發揮最大效用,若認為有玩家的能力其實未能達到某級數/可以提升至某級數,可直接向場主/神手反映意見,再進行投票決定是否通過,謝謝

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-3-24 14:39 發表

如不滿意場內人士 可以選擇進入其他對坑場/直接同ADMIN講
又要講壞話又要玩a_a  講得出預左比人睇到
留名食花生
完全正確~~~又無人迫你玩,與其有d 人咁鍾意係1010場到sell其他多人場幾好幾好,質素幾咁高,叫人轉場玩,何解仲要入黎d"低質"場辛苦自己呢? 下下玩之餘,仲要集中精神睇住人地點玩,睇完人仲要打一堆說話話對方不是,咁辛苦何必呢?
anyway,自認自己係好叻叻既,不如將自己既"才能" 貢獻下社會,幫助下有需要既人啦,唔好係隻game入面打晒飛機咁咁小 學雞啦,係咪咁話先?

更新
代ABYSS緊急通知: 由於技術問題,本場暫停升級2.1.2.1版本計劃,維持2.1.0.2版本敬請原諒。 

(正野一健字,此公告亦可於本場RC群:26034349 查看)

----------------------

代ABYSS 宣佈: 本場將於 星期六 (6/4) 升級到 2.1.2.1 版本,屆時維持於2.1.0.2 版本的玩家將無法進場。為免出現無法進場的情況,敬請當天升級到 2.1.2.1 版本。

(正野一健字,此公告亦可於本場RC群:26034349 查看)

代ABYSS緊急通知: 由於技術問題,本場暫停升級2.1.2.1版本計劃,維持2.1.0.2版本敬請原諒。 

引用:
原帖由 Wa**粗俗文字** 於 2013-4-6 13:58 發表
正野 點搞 兒加load 10v10變左咁
知道
因為開場者 迷之前升左2121
現在只係用 降版補丁 降返去2102 開場
但用降版補丁呢個方法無將2121既檔案完全del走,只係扮
2102..
所以會同你地真正2102既玩家出現crash...
現在會重裝反2102 主程式,但過程需時,請等等,抱歉

最新消息:本場已成功降級到2.1.0.2版本,回復正常運作,有關升級到2.1.2.1版本的計畫暫時擱置

引用:
原帖由 [CoDeGEaSS]C.C 於 2013-8-16 02:24 發表
留名做後備(
嘩,C.C 好耐無見@@"

老老實實,搞搞個Ser佢啦唔該,lag到有時連買野都唔到已經夠晒大獲,現在無晒admin,仲要87投唔到,d加速.播歌.搞事友完全郁唔到佢地,
跟住就日日就有d人係到借題發揮話晒成個1010垃圾,admin不知所謂唔做野
個ser現在真係亂到咩咁,基本唔可以正常咁玩,已經好多日係咁啦無陰公..xxxx

Sad :  開返又唔**粗口**理
Sad :  叫迷開場吧啦
(以上轉貼已獲Sad授權)

發新話題