發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
11/6新增:
伺服器群組:[email protected]  *本群由伴君如胖虎開啟*
加群方法:利用MSN加好友,僅記加入時說出自己遊戲內的名稱,否則一律不受理

可以加入群組一起聊天

引用:
原帖由 loveyou123 於 2011-6-14 16:17 發表
其實我見過有個buy插件係可以限你一個章節里面買野GE次數 買晒就冇 最衰唔記得左係邊度睇到......

JER^^
唔該晒 記得話我知

見成日都冇好多朋友玩玩下彈機
轉貼個方法大家可以試試
http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=412233&goto=lastpost#lastpost

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 samleesun2004 於 2011-6-23 22:01 發表
個個流星雨點用嫁 教下我 唔該~
其實SER會定時有教學字句, 特感時行去WITCH身邊按E制 按CTRL起身 跟住行 就係咁簡單

伺服器技能插件經已漢化,方便新人學技,有問題唔明的都可以發問,玩l4d請開你的啦吧,以及多留意隊友提示,不要網上對抗都當玩單機,一味光速狗衝者,將會踢或多次便禁封~thx

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2011-6-29 04:33 發表
留翻個cm
What time is it now? 2PM!

我希望個ser可以開夜d 宜家都算半假期
遲d夜晚都越黎越多人玩 太早刪班夜鬼冇曬野玩

最重要 我日日收工翻黎玩唔夠一陣就close ser... ...
你2pm係指收工時間呀 ?  尼排天氣太熱 我驚電腦會燒壤 所以比較早關場 你大概想幾多點熄SER???

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2011-6-29 13:32 發表

唔係 自我介紹姐

我想4:30 比較ok

你部腦加油忍耐下
講笑姐~部機壞左大家冇得玩

我寫左係轉貼他人。如果唔喜歡我可以移除。

電鋸殺人狂魔之夜:
日期時間:7月2日 晚上8時開始
玩法:利用電鋸殺倖存者,最終生存的倖存者為之勝利!
獎品:遊戲幣5000
注意事項:開場當日會取消!buy功能,玩家可以利用技能,如學倒地自救及抽藥丸,武器只有電鋸,盡情殺戮吧!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
此比賽完全表現藏在玩家內心深處的TK欲望,當開始時便顯露出來了..........

請更新至2071 一起更新吧

引用:
原帖由 ngai78790 於 2011-7-13 00:06 發表
不如加過char可以撞車既插件@@
太多插件個ser會lag  
另外尼個插件其他場已經有了 唔希望同人重複 有返自己既特色^^

引用:
原帖由 sorachang 於 2011-7-14 21:39 發表
SoRA仔路過
歡迎你返黎呀~入左m群未呀你??

引用:
原帖由 AnEjd 於 2011-7-18 18:00 發表
AnEjd 揮手
好高慶以前大部份9v9既老朋友都返左黎呀~歡迎歡迎

引用:
原帖由 trisa1 於 2011-7-21 13:36 發表
小圈子了,不想再玩.......
請問如何小圈子??請解釋   你指隊伍??我地會為平衡兩隊實力而調隊  有咩咁唔滿意或建議請提出~

Taaannnk!!跑吧!衝吧!: (限M群者參加)
日期時間:7月24日(日) 晚上9時開始
玩法:遊戲模式Taaannnk!!(坦克大戰),全場沒有特感只有無限tank,倖存者只好光速狗衝
獎品:第1個進入安全房的為之勝利可獲遊戲幣5000大洋
注意事項:開場當日有技能,手上只有武士刀及針,而特殊感染者只有tank,而tank由玩家控制(一定有針殺情況發生!),無需理隊友,盡情啪針跑吧!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
經過是次活動後,大家有沒有感受到被隊友棄於一邊的味道哩?
請玩家明白是次大賽只是特別活動,平時遊戲如非出tank請勿狗衝!
曾經有個狗衝之霸於場內多次狗衝,而被本人禁封一時,請引以為鑑!
勿因為一時之快而引黎隊友的痛苦!

預期隨後將會舉辦比賽...盡量利用本伺服器已有特色的插件作為基本,如設定有限的金錢及等級以達至平衡

發新話題