發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-8 18:17 發表
垃圾admin 係邊個我吾點名講 第一次播句歌就封我 第二次就因為自己條氣吾順 你係'德'既 封多我幾次都仲得嘛? 吾該吾好得把口

收口LA

!HIHI仔

BTW

樓上好引用;     

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-8 18:17 發表
垃圾admin 係邊個我吾點名講 第一次播句歌就封我 第二次就因為自己條氣吾順 你係'德'既 封多我幾次都仲得嘛? 吾該吾好得把口
又係你件變態佬..老鼠屎..
見親你都無好野,見到女玩家開咪就成隻癲狗咁追住人唔放,你前世未聽過女仔聲?態到無人有,人地唔so你.你仲係到汪汪汪汪...你煩唔煩?
無法無天又係你,成日改名玩已經刻人憎,現在仲要玩加速器黎屈人機,cheap到核爆,用完唔認仲要聲大夾惡鬧人,你真係當另外19個玩家好似你咁白痴睇你唔出?你話無用就無用?你要走就自己走啦,個個開心都黎唔切啦,但你賴死唔走,要人87你,你以為自己好威威?你當自己係邊位?特首定國家主席?呀? 又要吊又要賴死繼續玩,你係咪仲嚴自己個架丟得唔夠姐?咁把炮自己死去開個SER啦,咪無人ban你改名,玩加速器囉
無本事就收聲啦,唔好再發膠笑死人啦
真係見到你就眼怨,你唔係天真到以為自己聲大夾惡道理就會係你到呀?
一句講晒,支持admin繼續嚴打你呢d無恥之徙!
其實我覺得d admin好垃圾,真係無鬼用,竟然咁好氣量比你,容忍你繼續係咁無賴落去,聲大夾惡,影響全ser人既心情同遊戲好希望有admin真係可以做到見你一獲ban你一獲,制裁下你呢d不知所謂既害蟲

(btw,樓上位仁兄d圖真係好正,最尾張最中point)

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 01:15 發表

見親你都無好野,見到女玩家開咪就成隻癲狗咁追住人唔放,你前世未聽過女仔聲?態到無人有,人地唔so你.你仲係到汪汪汪汪...你煩唔煩?
無法無天又係你,成日改名玩已經刻人憎,現在仲要 ...
吾好係到咀炮 係game入面

要ban你自己ban啦你冇手要人做?

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 01:15 發表

無法無天又係你,成日改名玩已經刻人憎,現在仲要 ...
我衰完我會應 我之前有開過一兩次 我敢開係因為我見e個ser既創始者都有用 想我收口好簡單 來斬左我隻手封注我把囗

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:40 發表
咬注人吾放,你吹大d 吾知邊次有條友係到打 布叮叮down rc XXXX is waitting u 你有道理你咪鬧返我轉頭 做乜吾出聲死晒狗咁 日日係到扮正義而+你d正義去晒邊 做戲做全套啦 我賴死吾走個場你開嫁? 平時把口就耶蘇咁  ...

btw

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:49 發表
我衰完我會應 吾似你淨係識走場 真係想用6睇到e篇野 睇清你既人格 想我收口好簡單 來斬左我隻手封注我把囗

吾好淨係識放圖啦 有道理既X返我轉頭囉 你而+係到玩野定認真評擊我?

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:59 發表
吾好淨係識放圖啦 有道理既X返我轉頭囉 你而+係到玩野定認真評擊我?

你咪就係入面果個乳臭未乾囉 咁西利咁細個識用電腦

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:02 發表
你咪就係入面果個乳臭未乾囉 咁西利咁細個識用電腦

服左你個搵圖高手 定係你就係正野本人?

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:06 發表
服左你個搵圖高手 定係你就係正野本人?
正你老味

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:40 發表
咬注人吾放,你吹大d 吾知邊次有條友係到打 布叮叮down rc XXXX is waitting u 你有道理你咪鬧返我轉頭 做乜吾出聲死晒狗咁 日日係到扮正義而+你d正義去晒邊 做戲做全套啦 我賴死吾走個場你開嫁? 平時把口就耶蘇咁  ...
你係咪癲左?完全唔知你講緊野.9唔搭8
我幾時有同你講野?乜野20歲人,我改名泡茶妹妹? 你有妄想症幻想我出黎????
我同你3唔識7,一句野都無同你講過,你竟然可以話我講野似耶蘇?你無野呀?我係男係女你都未知啦,
查實你係咪見到我講晒d事實出黎接受唔到所以癲左亂講姐?
"要ban你自己ban啦你冇手要人做?" <--????
如果我係admin既話,仲會好似入面d admin咁廢比你任吠?我一早ban 爆你啦,你仲會有機會係ser到吠?
講又講,岩岩11點幾入面果兩件admin, nero,正野一健 真係廢到無朋友,比你任嘈任用加速器,無盡admin職責,毛西快d del佢地既admin,比我做仲好啦,垃圾

發新話題