40 123
發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 loungkai 於 2013-3-10 14:55 發表
我唔知LA..我只係睇到有人用外掛.都可以咁多野講.

引用:
原帖由 y91749897 於 2013-3-15 15:25 發表
毛西自己都有用外掛
yes 我之前見佢有用我先敢用 正所謂上梁不正下梁歪

其實用外掛根本就好小事-_-比人ban左下次吾好再用就得-_-係某d人搞到件事好似911咁大

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-17 12:55 發表

咪係囉,有時同人講道理真係晒氣,d 人最後講到唔夠講又只係識得問候你屋企人,無謂啦
其實邊個係到轉移視線,護主都好清楚啦.本來係講緊有d人全世界都睇到佢用左外掛做tank屈人,最終比人ban左但仲唔認,仲要扮晒入返 ...
毛西仲係場主=.=? 而+咩時代? 2013定滿清? 你洗個面先出聲啦=,= 你知吾知有日毛西入ser玩自瞄比新場主X到飛起?

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-17 19:10 發表
毛西仲係場主=.=? 而+咩時代? 2013定滿清? 你洗個面先出聲啦=,= 你知吾知有日毛西入ser玩自瞄比新場主X到飛起?
點呀垃圾verydepression  名都吾敢開係到呀支呀左 吾知你係男定女但你咪同旺角周街都係果d mk妹一樣公主病長頭草口臭道理能尾彩能要求多多

邊個係垃圾開名入ser打過咪知囉^_^e件事我認左好耐啦^_^話我人身攻擊我同你講道理你聽得入耳咩^_^ 引用返51頁尾2果張貼果句 : 仲有,為左唔好引起其他人胡亂猜測,唔該開返名講清楚你自己係邊個

引用:
原帖由 恨死 於 2013-3-19 15:23 發表
嘩,真係愈睇愈火滾,點解有人可以咁無恥,係咪人黎嫁到底,想純食花生唔出聲都唔得
不停用外掛之後比人ban左,之後仲入ser無理取鬧唔認有用外掛.少爆admin屈admin針對佢所以被ban.呢d叫認左好耐喎!?真係你UP晒啦!係認就 ...
越睇越火滾=.="  把口咁講個心都係想抽水姐A_A 講黎講去都係圍繞注同一件事A_A想此注果件事整臭我個名?你吾睇返之前我認罪d post? 定係你係條友個"圍內"d人A_A? 都吾明d 90後點解咁多腹黑能羊群心理長頭草道理能正義能抽水能尾彩能,威少陣抽少陣水會短幾年命咩?^_^ 吾講咁多開始覺得自己有d似夜神月

hi 咁多位 好耐冇見

引用:
原帖由 loungkai 於 2013-5-24 22:45 發表
你地有無開個POST講呀...你地唔講..我L知咩

40 123
發新話題