發新話題

《騎馬與砍殺》★快速賺錢 賺聲望法★(已完成)

[Close]
引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-5-19 18:54 發表
估唔到飛機哥都有玩

一向有睇開你d信長膠片
強大
加msn內談
食飯先
自加msn
之後搵你

引用:
原帖由 飛機大突破 於 2011-5-19 18:50 發表
我都係近排先玩
加msn內談ok?(我msn:[email protected])
我本身就係綠國
本身我做賣買
運下物品,做下任務,打山賊過日子
之後慢慢有一隊兵
我就開始打仗
之後打仗打到出晒名
最記得一開始第一埸仗
去幫國 ...
你用密技嗎 ?咁高lv ge 導出導入法仲快 我覺得加角色能力都還可以 因為砍殺人都砍得爽快d 帶軍隊又可以多d同埋士氣唔會太低 NPC我全部戰鬥型的 因為我手術 療傷 急救.......都全部10

已加msn

通常 你禁 "指標你的軍隊 進攻" 呢 都會死幾隻

咁我禁"親自上戰"喇 明明我一隻兵都冇斬過 反而一隻自己友都唔死

隻game系要晒你時間 明知升爆一隻兵仔咁鬼難

其實捉完國王有咩用 我捉住左個國王 又唔可以放入 監獄 又唔可以 殺佢

我都系,占左个位置。

唔系一個位置的嗎 有多佔位?

點解原創都系得果10蚊雞 1分都冇

我真系冇copy第2d論壇 唔信你搵到 你可以扣至我負分

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-6-10 23:12 發表
點解原創都系得果10蚊雞 1分都冇

我真系冇copy第2d論壇 唔信你搵到 你可以扣至我負分
你係火與劍定係團戰?????

我玩火與劍  講起就嬲  咁我技術差 新手 不能1對多個npc/軍隊

咁我就慢慢玩啦..又入唔到國家 之後聽其他人話要同國王做任務..要有好感先可以加入..之後我唔識做小偷任務啦..

咪唔接囉..點q佢老味 次次都比d小偷任務我做..真係嬲嬲地

又要我保護商隊 又要行得慢 又要我保護佢

真係求教我點樣做小偷任務 同埋技術上既野 :Q

回復 23# 的帖子

.........A大说不能给多的。。。

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-6-13 05:34 發表

你係火與劍定係團戰?????

我玩火與劍  講起就嬲  咁我技術差 新手 不能1對多個npc/軍隊

咁我就慢慢玩啦..又入唔到國家 之後聽其他人話要同國王做任務..要有好感先可以加入..之後我唔識做小偷任務啦..

咪唔接囉.. ...
我玩戰團如果想加入國家 好感冇乜用 有聲望加入乜國家都得

聲望可由以少勝多拿取 即(1 vs 10--2 vs 20)等等

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-6-13 15:50 發表

我玩戰團如果想加入國家 好感冇乜用 有聲望加入乜國家都得

聲望可由以少勝多拿取 即(1 vs 10--2 vs 20)等等
打唔嬴    d npc 神槍手    百發百中

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-6-13 20:24 發表

打唔嬴    d npc 神槍手    百發百中
騎住馬 用弩

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-6-13 23:29 發表

騎住馬 用弩
我玩火與劍    箭變左垃圾

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-6-14 02:26 發表

我玩火與劍    箭變左垃圾
火與劍有冇手槍果d 我記得好似有 雖然我玩緊戰團

跪求版主加多一分

發新話題