發新話題

第一屆vLan比賽戰況

[Close]
LoSeR|1 vs 幻
|LoSeR|2 vs 門徒

幻 , 實力非凡
據聞幻團 同牛交情深厚 ..
究竟大家會不留情面 全力以赴  ,抑或各自手下留情呢?

門徒 .. 謎之隊伍
對敵隊資料一概不知
會唔會殺我地一個措手不及呢?

我地下一節番黎再講

9竟loser既既命運如何?會不會2戰全敗,還是2戰全胯?loser最後會不會過5關斬6將,登上王者寶座?劇情高潮趺起,新奇有趣

好喇話咁快又番到黎大會現埸
勝負即將公布
嘩大家都好緊張呀
好..我地有請全港最型既楓小亞上台班呢一個奖比勝既一方
有請..................--
...亞*

回復 #16 楓。小亞 的帖子

幻 , 實力非凡

門徒 .. 謎之隊伍
對敵隊資料一概不知

我地下一節番黎再講

9竟loser既既命運如何?會不會2戰全敗,還是2戰全胯?loser最後會不會過5關斬6將,登上王者寶座?劇情高潮趺起,新奇有趣

好喇話咁快又番到黎大會現埸
勝負即將公布
嘩大家都好緊張呀
好..我地有請全港最型既楓小亞上台班呢一個奖比勝既一方
有請..................--

最後冠軍既係...................................................................

LoSeR                                                                                       

(我既想法) XD

引用:
原帖由 皇者【雲】 於 2007-8-12 22:33 發表

幻 , 實力非凡

門徒 .. 謎之隊伍
對敵隊資料一概不知

我地下一節番 ...
a_a..................

到底最後鹿死誰手

究竟是他定他
嗯 真身現形了

花戀楓你頭像係唔係你真人@_@

買完隻滑鼠用唔到 想喊-.-

當然

5係
嗯 真身現形了

@_________________________@"

引用:
原帖由 ︴傻MinG〞 於 2007-8-13 17:51 發表

花戀楓個頭像條女好正
可唔可以msn話我知邊個黎 *v*
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

回復 #25 SiukinB 的帖子

我都想呀** qq好鬼正

回復 #25 SiukinB 的帖子

張相都好舊下-.-2 3年前已經係網上流傳的

引用:
原帖由 紳z 於 2007-8-14 01:51 發表
張相都好舊下-.-2 3年前已經係網上流傳的
覺得正姐-.-
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

我同學個fd       前排同部機重整時搵到

咪做今個月既頭像lo...............
嗯 真身現形了

回復 #29 花戀楓 的帖子

吾好話你寂寞  係網上搵張索女相  希望多d人同你溝通溝通

發新話題