32 123
發新話題

關於收女生事宜

[Close]

關於收女生事宜

由於小弟不才, 無能力領導團隊.

所以早已將一切權力及義務都憚讓於奶媽及平凡

眾所周知, 奶媽性格風流不下流, 性感不惹人反感, 本應最合適擔任重職

可惜的是, 團隊至第三任團長x中方繼任後, 一直被各界視為毒男團, 導致一直陽盛陰衰,

為團隊可以健康發展, 可以收入更多女生以達平衡

在大伙平衡過利弊後, 推舉了"情場小王子" ---- 平凡 (原為無腦之王)

為團隊核心兼考官.

希望他能成功收更多女生入團, 好好教導及溝通, 以忘記過去

由於小弟無緣認識平凡 (因為我不夠帥氣), 故此沒有平凡的資料

只知道平凡熱愛陳小春的歌曲, 如 失戀王, 取消資格, 犯賤, 我不是偉人, 及周柏豪的 夠鐘, 六天, 同天空

鐘意睇啊童

操控織田信長為香港數一數二等事跡

希望各團隊成員及有心人士協助提供

ps:

以下為一些信長界人士對平凡的評價:

|LoSeR|開山始祖Smileboy: 有時候, 他自己都成了趣事

花問隊長花英雄: 平凡只屬無腦英之王

Vlan信長英雄賽第三屆亞軍ak43: 平凡最鐘意幫我打x機

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

以及操控織田信長為香港數一數二等事跡

多謝大家 我今日能夠有依個成就 都系多得當日一句 信長教學 要RP 留名   
令到大家知道織田信長依隻英系有幾勁   
如果我有幸再使用這隻英雄 定必把死街童組合 打散
最後多謝大家一路以黎既支持 我會繼續將LoSeR精神發揚光大   
令你們每個人也能成為白馬王子 把你們從厹身份之中抽出來
不要再沉迷盧X方的厹時代了 追隨我的影子吧  .      

PS.男仔考團吾好加我

..........................................

強貼留名~~~~~~~~~~~~~~~`

[quote]原帖由 Misuki 於 2011-5-20 20:53 發表
由於小弟不才, 無能力領導團隊.

眾所周知, 奶媽性格風流不下流, 性感不惹人反感,
我一早就知 佢係咁既人 。

小弟不才 留名推帖..........

奶媽性格風流不下流, 性感不惹人反感

小弟不才 留名推帖..........
THEONE?SoWHAT?

平凡做考官會嚇走曬d女wo 呢個任務交比我

引用:
原帖由 |LoSeR|KL 於 2011-5-21 01:25 發表
你真係唯一一個比我單殺到密頻叫我放過你既人
你太強 所以我決定選用第二最強英雄茶茶黎制裁你
試問 你咁既料子 點將呢個任務交比你 ?
D女女係你手上得唔到幸福架啦 早D抖吧啦

引用:
原帖由 |LoSeR|KL 於 2011-5-21 01:25 發表
神手伊達 做乜死左既 ????
?????????????????

引用:
原帖由 柚夜 於 2011-5-21 05:33 發表

神手伊達 做乜死左既 ????
?????????????????
死左之後
同盟:|LoSeR|KL : ?

引用:
  你隻厹搵到被遺留的巧克力未

引用:
原帖由 Misuki 於 2011-5-20 20:53 發表
Vlan信長英雄賽第三屆亞軍ak43: 平凡最鐘意幫我打x機
事實不是這

32 123
發新話題