發新話題

希望 loser可以拎信6.冠軍- -

[Close]
有西戈 玩武田吉_  巨龍 win硬

支持戰首首領西哥 首領六月哥  我相信你地定能帶我們重奪冠軍寶座

引用:
原帖由 To-波. 於 2011-5-24 21:48 發表

支持戰首首領西哥 首領六月哥  我相信你地定能帶我們重奪冠軍寶座
你岩你岩

引用:
原帖由 花小俊 於 2011-5-24 19:40 發表

你icon令我很想扯起
求求你 請你不要動起來

囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
囧囧    囧囧   囧囧     囧囧
囧囧    囧囧   囧囧  囧  囧囧
囧囧   囧囧    囧囧囧囧囧  囧囧
囧囧  囧囧     囧囧囧囧   囧囧
囧囧                囧囧
囧囧    囧囧囧囧囧囧囧     囧囧
囧囧    囧囧囧囧囧囧囧     囧囧

引用:
原帖由 To-波. 於 2011-5-24 21:48 發表

_你老_25波,你識咩呀,都話左唔係本人,你都岸x_

loser有6月汁人兵力已得輸

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2011-5-25 21:40 發表
loser有6月汁人兵力已得輸
有首領六月哥帶領 高鋒巳上

sosad me is kkx .3.

引用:
原帖由 我愛星星 於 2011-5-26 06:20 發表
sosad me is kkx .3.
誰他媽的在乎             ??

.......................

引用:
原帖由 bUTtERfLY_ 於 2011-5-25 19:52 發表
_你老_25波,你識咩呀,都話左唔係本人,你都岸x_
都話我係15...

西哥贏左我要西哥戰首

君子團 loser 祝你信6拎冠軍~~~~~~~~~~~~~~~~

w0w 有霸氣的loser

支持LOSER 拎冠軍

發新話題