40 123
發新話題

RS2 Online Admin 用外掛!!!

[Close]

RS2 Online Admin 用外掛!!!

都唔知講咩好...都係去片算.
==========================================================================

FPS [神]手

講真 睇唔出

引用:
原帖由 mkmok 於 2011-5-29 07:40 發表
講真 睇唔出
講真
3d你都睇唔出??
重有
我想問你點解睇到佢用3d

不用理會

邊個ADMIN來?_?  demo開CHEAT睇..勁~!!

佢係咪之前嗰個SK | Walle?..

完來你用STEAM開CHEAT
你個tab好明顯steam來的

仲有...佢吾係HK人

Windows 8 Build 7955

唔好意思bo.
我個nonsteam del佐.

仲有. 我知道佢用cheat的原因 : 佢描陳邊都實有人出.

用cheat黎睇demo 係因為比你地睇
FPS [神]手

其實我想知片入面條友係邊個來?_?
BATMAN你STEAM可以開CHEAT睇DEMO -.-
唔驚BAC BAN你- -?

引用:
原帖由 hs_gor 於 2011-5-29 22:45 發表
其實我想知片入面條友係邊個來?_?
BATMAN你STEAM可以開CHEAT睇DEMO -.-
唔驚BAC BAN你- -?
你想講VAC?..

唔怪得條友甘**粗口**神 rs2 好多adm 都超神 估唔到真係外掛黎

引用:
原帖由 rat2 於 29/5/2011 02:46 PM 發表
完來你用STEAM開CHEAT
你個tab好明顯steam來的

仲有...佢吾係HK人
好多人都用CHEAT睇DEMO.
開到CHEAT就等於個個人會用外掛???
如果係咁 你不如話全部人都係外掛算了.
FPS [神]手

引用:
原帖由 No0B 於 2011-5-29 22:51 發表
你想講VAC?..
係呀..打錯左..
batman 你唔驚VAC BAN你?__?

其實我想講..佢可能唔係開外掛...可能佢有FD玩緊
不過死左..可能掛水姐( VENT OR R.C 提水)
哩個可能性只係50/50 ...HAHA

相信你都睇佐個片.
提水可以提得咁精細???
提水定多報位. 無可能提到可以描定個位. E.G. 片中的中門位.
FPS [神]手

反正我由一開始都無打算理+無義務理VLAN所謂ga投訢
Windows 8 Build 7955

40 123
發新話題