發新話題

RS2 Online Admin 用外掛!!!

[Close]
既然係咁.
咁我地又可以去邊一到 [ 投訴 /  建議 ] Rs2呢??
FPS [神]手

引用:
原帖由 rat2 於 2011-5-30 09:03 發表
反正我由一開始都無打算理+無義務理VLAN所謂ga投訢
既然係咁
順便摺埋個轉向服啦不如...

我諗唔到點解你要唔受理vLan嘅投訴囉...
係咪因為喺呢度你冇得ban哂啲對你不利嘅留言?

講真

你吹佢唔漲

你投左都錦多人玩

所以

我地整個反rs2行動

我諗人流會小左70%到

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-5-30 17:37 發表 我諗人流會小左70%到
禁我係末又要整返個反VLAN行動?
Windows 8 Build 7955

其實. 我上黎投訴唔係為佐令rs2人流減少. 而係為佐令RS2 場主了解多D Server內Ge 事情.
但係. 我覺得當事人用佐第二個觀點黎睇呢件事. 請你唔好誤會我ge用意
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-30 19:28 發表
其實. 我上黎投訴唔係為佐令rs2人流減少. 而係為佐令RS2 場主了解多D Server內Ge 事情.
但係. 我覺得當事人用佐第二個觀點黎睇呢件事. 請你唔好誤會我ge用意 ...
我仲有4份Project+考試....由個Ser自己Run ...乜都吾理
Windows 8 Build 7955

引用:
原帖由 rat2 於 2011-5-30 19:57 發表

我仲有4份Project+考試....由個Ser自己Run ...乜都吾理
錦當你搞掂左4份Project+考試,就理下ser既問題得唔得?

同埋. RS2 SERVER 外掛開始嚴重. 現在有一名小朋友經常在 貴SERVER使用加速.
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-6-4 11:50 發表
同埋. RS2 SERVER 外掛開始嚴重. 現在有一名小朋友經常在 貴SERVER使用加速.
如果你長玩RS2 你可以申請管理員

我長玩rs2 我又想申請z_z

引用:
原帖由 24時伺服器 於 4/6/2011 12:20 PM 發表

如果你長玩RS2 你可以申請管理員
可惜仲未有呢個時間.
考完試後會申請.
FPS [神]手

支持BANTMAN做ADMIN~
佢成日ONLINE~

其實好老實講 top15 到都有至少四個 3D

只不過佢地經常撩到FD做 攪到連ADMIN都廢事BAN

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-6-12 08:48 發表
其實好老實講 top15 到都有至少四個 3D

只不過佢地經常撩到FD做 攪到連ADMIN都廢事BAN

http://cloud.steampowered.com/ugc/596940001196674631/EA34D96080ECFE94157182FB390B79646ECEA09E/ ...
第一個係唔係 XD

第一個應該係外掛黎.
FPS [神]手

發新話題