發新話題

[本地原創] L4D2 〄nion x Ⅱ's Frag Movie

[Close]

[本地原創] L4D2 〄nion x Ⅱ's Frag Movie

Hope you enjoy this. : )

雖然本人現時已經較少在vLan玩L4D,

但回想2008年尾,

我也是因為vLan平台的關係,

而接觸到L4D1這遊戲.

在這裡渡過2年左右的L4D生涯,

當時的vLan L4D可以說是百花齊放.

這裡的而且確造就過HK L4D的氣氛.

也培育出不少優秀的玩家.

在此對vLan平台說一聲:  感謝!

〄nion × Ⅱ

終於出片  幫推

nice video..support make in hk.

最後好正
秒秒精彩

能告訴我你條片用的歌嗎? (all)

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2011-6-3 11:55 發表
終於出片  幫推
引用:
原帖由 wyhwyh24 於 2011-6-3 20:46 發表
nice video..support make in hk.
引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-6-4 12:41 發表
最後好正
秒秒精彩
多謝支持~
引用:
原帖由 lok9031 於 2011-6-5 20:35 發表
能告訴我你條片用的歌嗎? (all)
冇問題.

Groove Addicts - Drift

Dirt Off Your Shoulder/Lying From You

Drowning Pool - Bodies.mp3

Britney Spears Ft. Fatman Scoop - 3 (DJ Lin Remix)

Get Cool - Shawty Got Moves
〄nion × Ⅱ

好好睇好精彩!!!十卜    
計返我冇玩l4d2一年啦,但而家睇到d片都好正好有feel

excellent clips!!!
同我放開個呀

點解可以咁齊......因為得架lu

11:45架車好sm

整到好令 技術勁支持
-CLsy
鍾愛亦鍾情於你

一次過睇到咁多精彩的片段,感謝分享!
請問你係用咩程式剪接影片的??

十分精彩
又勁

發新話題