發新話題

[貼圖] 讓我把這區充滿愛

[Close]
引用:
原帖由 CK.vC 於 2011-6-14 21:18 發表
個樣有d可怕....
呢d 叫 cool , handsome 仲有 可愛 !_!

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 14-6-2011 22:03 發表

呢d 叫 cool , handsome 仲有 可愛 !_!
點解連板主都可以講big話

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-6-14 22:06 發表

點解連板主都可以講big話
吾只是一名天真,可愛,純情的小朋友

別欺負我....

come =]

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 14-6-2011 22:08 發表

吾只是一名天真,可愛,純情的小朋友

別欺負我....
come =]
咁姐係點呀 自相矛盾

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-6-14 22:10 發表

咁姐係點呀 自相矛盾
被你發現了...

其實.......................................

....................

...............

...........

..............................

...................................

.....................................................

........................................................................

.....

我真的是一名天真可愛無邪的小朋友 沒有騙你喔

回復 80# 的帖子

你唔好以為你反左白我會睇唔到
你估我真係羊咩  醒左啦今次   
我真的是一名天真可愛無邪的小朋友 沒有騙你喔 ?
  : 喂 係未999報案中心呀
   係呀 我呢 發覺有人想網上詐騙我呀
   係 我而家俾個網址你
   係 係 明白哂

喂 係未999報案中心呀

>>是,這裡是999報案中心

係呀 我呢 發覺有人想網上詐騙我呀

>>誰人,快說!

係 我而家俾個網址你

>>這個混蛋竟然詐欺那個天真可愛無邪的小朋友,太卑鄙了
對,他的名字叫REMEMBER,下次如果見到他記得影相

係 係 明白哂

: 喂 係未REMEMBER先生呀
> 我係 做乜野呀
:呢到係報案中心 岩岩有人打電話黎話你想進行詐騙
>下.我同緊一哥食緊宵夜 你有咩搞掂佢啦
:係既 明白哂 我幫你搞掂佢呀
> 係喇 條友叫乜名呀
: 佢叫自己做愛影。揚仔 你識佢?
>唔識 又唔知係邊到跳d天真兒童出黎
:明白既 我會幫你轉告佢
>如果佢再話要告我 你唔洗打黎 幫我打俾陳律師 廢事聽電話
:係既係既 明白哂

請問系唔系愛影。揚仔先生

>>不是,我是他的靚靚秘書,有甚麼事

沒甚麼,愛影。揚仔投訴的那位會員他說自己沒詐騙你的老闆

>>是嗎,但是我的老闆正在與中國首相飲茶然後卡啦OK直落,我想他要明天才能回覆你

明白明白......你老闆貴人善不要緊吧................. 我再找找那位會員談談吧..辛苦了
還請你多在老闆面前提提小弟的名字

>>當然

楊也是我愛儸得狂迷啊

貴人善 ? 咩係貴人善
我only識貴人善忙
板主教我

d相有點怪

回復 87# 的帖子

你都係洗post姐 洗乜睇相

有冇佐助同鳴人d圖啊

回復 89# 的帖子

我開的某個post有 爬下文就搵到