22 12
發新話題

★StaRˇ 走場神團....!?

[Close]

★StaRˇ 走場神團....!?

(★StaRˇ)本團 團規:
1.有品不走場(如果有特別原因除外)
2.嚴禁使用mh如有發現立即開除
3.嚴禁串嘴,不要挑釁團友 / 街場人士
4.不接受任何雙團,如發現雙團立即開除
5.要專重團隊內所有人
6.凡有一切滅號戰 / 被人挑戰 / 被人挑逗 / 同人噪,請先通知團長 / 副團長 / 團長副手,不能自行解決 (如果有特別原因除外)
7.團長 / 副團長 / 團長副手 / 副團長副手 /  團隊管理員 / 團員都不能偏私任何一人
8.要長on,若沒有空,請通知團長(如果有特別原因除外)
9.若轉玩其他GAME,請通知團長
10.不能指示其他團員 / 其他團的團員挑逗他人
11.禁止向任何人借出本團AC(如果有特別原因除外)

若干犯了任何一條團規,如果不太嚴重可以先警告一次!
如果太嚴重的話就立即開除 / 警告三次立即開除

1.有品不走場(如果有特別原因除外)---特別原因估唔到係唔夠打.=[
我玩卡戰.都見過佢地個團D人幾次...佢地個團D人都間唔中走場.
我見佢地個團團
規有有品不走場一項...以為係有品團..以為只是個別團員走場.點知 ★StaRˇ
  團長 ★StaRˇ火爆 帶頭走場=[
事件係咁0既.....頭先打緊果陣佢話佢地隊D人好廢.之後走左場..但係佢自己係全隊最廢果個LO.=[
經過E次事件..我知道佢D團員做咩會走場..團長都咁冇品...唔怪得團員都會走場.=[

此POST只係抱怨..冇任何惡意..
不過最後都想請★StaRˇ 團有品D 啦..唔該~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

圖/RP同影片都冇

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2011-6-12 18:59 發表
圖/RP同影片都冇
我有一個
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我開始微笑 以後會努力過的 很好

柒水都有RP,睇呢事情已經冇彎轉

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-6-12 20:09 發表

我有一個
強大的柒水

笑;)我會怕你!?;)
你唔好再自大啲;
你估你真係好神咩
你係vlan未走過場丫!?;)10個有9個都一定走過場啦;)
我有冇品係你定!?我個團有冇品又係你定!?
你估你係vlan管理員!?
唔係唔好係到開post串我個團啦;)
如果你開個團你可以24小時睇到佢地有冇走場你咪神囉;)
此POST只係抱怨..冇任何惡意..!?
冇惡意唔會係到話人地個團冇品啦仲要串我走場;)依咖你係咪未走個場丫;
小朋友係到開pots又唔用下個腦諗野;)

我回依個pots係明有惡意的冇任何抱怨;)

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 2011-6-12 22:33 發表
笑;)我會怕你!?;)
你唔好再自大啲;
你估你真係好神咩
你係vlan未走過場丫!?;)10個有9個都一定走過場啦;)
如 ...
我家陣擺明對號入座
凡事講證據,
有rp證明你走場就夠哂做
仲有,係有料就搵一個我中離既rp
前提係你搵得到先算

笑左囉;)
你睇唔到我話10個有9個都一定走過場啦;)
係10個有9個丫你冇睇錯丫;)
10個有9個姐係仲有一個啦;)

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 2011-6-13 00:08 發表
笑左囉;)
你睇唔到我話10個有9個都一定走過場啦;)
係10個有9個丫你冇睇錯丫;)
10個有9個姐係仲有一個啦;)
我淨係知"仲有果一個"唔會係你
講完

sorry我淨係知我由一開始都冇話過我冇走場囉;)
講完;)唔想再同你啲唔用腦袋的人講野;)

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 2011-6-13 01:18 發表
sorry我淨係知我由一開始都冇話過我冇走場囉;)
講完;)唔想再同你啲唔用腦袋的人講野;)
贈你1句
你面皮厚到可以拎黎鋪路----俾人踩

我都見識過喱個團個團長強大技術
講打字嘴炮 吾夠我做
講技術 佢冇
我好記得 殺1定殺2既信長
廢到無朋友 要單下 但系吾殺人
任人肥 我去殺 佢又話 單下 叫我走
不過佢就冇走場既 不過膠到最後 嘈到最後
1個殺1-2既信長 竟然自認神手= =
話佢垃圾 佢就話自己系玩卡戰 吾系玩絕信= =
但系又要自認神手先搞笑 好記得個場我玩林崎都殺得多過佢= =

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 12-6-2011 10:33 PM 發表
笑;)我會怕你!?;)
你唔好再自大啲;
你估你真係好神咩
如 ...
老實講,轉左黎vlan真係冇走過

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 13-6-2011 05:13 AM 發表
我都見識過喱個團個團長強大技術
講打字嘴炮 吾夠我做
講技術 佢冇
我好記得 殺1定殺2既信長
廢到無朋友 要單下 但系吾殺人
任人肥 我去殺 佢又話 單下 叫我走
不過佢就冇走場既 不過膠到最後 嘈到最後
1個殺1-2既信 ...
hG棍,林仔好勁嫁

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-6-13 08:39 發表

hG棍,林仔好勁嫁
12LV前不知所謂= =12lv就good
遇見槍神俾人射到屎忽開花= =
遇見大炮成俾人又系射到屎忽開花
遇見立道俾人弱智咁捉住= =
遇見信長 俾人插到個菊花都爆埋
我經常玩林崎遇到喱3隻英= =
吾知系我黑仔定乜= =
想cp永遠俾人叫先左cp

22 12
發新話題