19 12
發新話題

=3=_BY[LHY]"洗$的,有replay

[Close]

=3=_BY[LHY]"洗$的,有replay

大家不要同佢玩,廢我時間

不含洗錢真三國無雙V3.7d.w3x

你可以下e個圖~
e個圖洗唔到錢~可以安心玩~

引用:
原帖由 –傻仔︱安 於 2006-10-20 20:37 發表
不含洗錢真三國無雙V3.7d.w3x

你可以下e個圖~
e個圖洗唔到錢~可以安心玩~
問題唔喺呢度,開錯唔緊要,
你洗錢先係問題,開左洗錢場都冇人叫你洗,
好多都人唔識分咖馬,因為有時唔係你開場~

但最好都係del曬d三國圖再裝個正版,入人地場之前望下佢個場名最前有冇 ! (感嘆號)
有即係洗錢場黎~要本身冇果個場先睇到係唔係~
但你本身有洗錢場就分唔到~

仲有,樓主你個rp呢...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-20 20:43 發表

問題唔喺呢度,開錯唔緊要,
你洗錢先係問題,開左洗錢場都冇人叫你洗,
好多都人唔識分咖馬,因為有時唔係你開場~

但最好都係del曬d三國圖再裝個正版,入人地場之前望下佢個場名最前有冇 ! (感嘆號)
有即係洗錢場黎~要本身冇果個場 ...
d洗錢圖唔係有個『$』字咩??有個感嘆號??

引用:
原帖由 –傻仔︱安 於 2006-10-20 20:47 發表

d洗錢圖唔係有個『$』字咩??有個感嘆號??
係咖咩?有『$』字?
我就未見過...

我指既係未dl場果時見到問號上面果個場名最前面有個『!』喎~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-20 20:59 發表

係咖咩?有『$』字?
我就未見過...

我指既係未dl場果時見到問號上面果個場名最前面有個『!』喎~
d洗錢圖個名唔係甘ge咩??
真三國無雙 V3.7$.w3x

引用:
原帖由 –傻仔︱安 於 2006-10-20 21:20 發表

d洗錢圖個名唔係甘ge咩??
真三國無雙 V3.7$.w3x
你呢個唔係無張錢版咩?
呢個睇得出咖,幅圖個『真』字係黃色~

洗錢係dl左就幾乎分唔到,入到去用某個方法就可以洗錢~
但果個方法平時係一定唔會做咁制,所以一定係有心去洗錢先洗到...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-20 21:27 發表

你呢個唔係無張錢版咩?
呢個睇得出咖,幅圖個『真』字係黃色~

洗錢係dl左就幾乎分唔到,入到去用某個方法就可以洗錢~
但果個方法平時係一定唔會做咁制,所以一定係有心去洗錢先洗到... ...
o明白了~
其實點洗錢~.~

引用:
原帖由 –傻仔︱安 於 2006-10-21 10:00 發表

o明白了~
其實點洗錢~.~
梗係唔講出黎啦,陣間個個開洗錢場,
洗左錢人地都唔知...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-21 12:33 發表

梗係唔講出黎啦,陣間個個開洗錢場,
洗左錢人地都唔知...
eric轉用msn my space upload你個簽名嘛
果個好似唔會過limit
你而家無左你個冪冪好怪也

引用:
原帖由 七色の明日 於 2006-10-21 10:39 發表

eric轉用msn my space upload你個簽名嘛
果個好似唔會過limit
你而家無左你個冪冪好怪也
下,唔明?我而家唔係用冪冪喎~
轉左澤尻喎,睇唔到咩?
但我自己都睇到,唔係屋企都睇到喎~

我看不到喔...我只看到什麼photobucket什麼什麼

其實如果個埸主洗錢,佢d隊友見唔見到,如果真係有心洗,
佢唔一定要即刻出晒神裝,洗左再慢慢出,扮去cp,又唔比你殺,
當d錢係佢打都吹佢唔脹!
其實只是一個遊戲,一個娛樂,咁在意輸贏做乜,
比你用奸招贏左,會好心d架,就算輸左,都無咩問題呀
輸得光明正大又唔走埸,都起碼嬴左有品呢2個字先,
斷估無人一玩三國就係神手架,技術唔好,補刀唔得,
咪玩下單機練下囉,(本人都係咁練架乍)正所謂神手都係從新手起,
我有無講錯先,   有時真係唔明d人諗咩!

比你用奸招贏左,會(好)心d架
係開字,打錯左,sor呀

有『$』字就係洗錢囉

19 12
發新話題