35 123
發新話題

大家一開波唔好叮你要打怪既位呀~~~

[Close]

大家一開波唔好叮你要打怪既位呀~~~

件事係咁....我一開波第一個叮下路3狼,跟住有條友話單下又要3狼...我咪話叮左我食先,跟住佢話叮唔計用講先計勁**侮辱成份** 佢定嫁?佢話事?不如我話講唔算要叮先算啦
跟住D隊友係幫佢囉....一定係FD

係WOR~呢個人50巴仙肥料

圖呢,我就有
你呢?圖又無
post到仲要有侮辱成份
比你侮辱個時\你知唔知我受到好鬼大心靈創傷
圖已cap,侮辱成份,實會舉報

話知你死...唔關我事

講最少會有人知道
你丁位?人地以為你話果到有人唔得?鬼知你食狼咩
真係爆笑

又一個FD
駛唔駛吹雞上黎先

咁我講番又要搶?佢知係我嫁佢只不過係話要講先可以食唔講冇得食

引用:
原帖由 紳士向日葵 於 2011-6-14 19:18 發表
又一個FD
駛唔駛吹雞上黎先

回post回個d野唔岩你口味就話係我fd lululu~
果然係個小_雞

引用:
原帖由 紳士向日葵 於 2011-6-14 19:20 發表
咁我講番又要搶?佢知係我嫁佢只不過係話要講先可以食唔講冇得食

笑,見唔到我講唔讓?你自己係要行埋去之後又搶埋我下路

引用:
原帖由 紳士向日葵 於 2011-6-14 19:20 發表
你講番姐 咁邊個打字出黎話食3狼先
你真係爆笑喎VLAN D人幫佢就等於佢係吹雞
如果版主幫佢唔通版主比佢收買?

學你姐 叮左你都可以唔算...我仲同你客氣

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2011-6-14 19:23 發表

你講番姐 咁邊個打字出黎話食3狼先
你真係爆笑喎VLAN D人幫佢就等於佢係吹雞
如果版主幫佢唔通版主比佢收買?
唔好話版主啦~~~你白痴唔等同人地白痴嫁

引用:
原帖由 紳士向日葵 於 2011-6-14 19:24 發表
學你姐 叮左你都可以唔算...我仲同你客氣
洗唔洗同你講番個故事內容呀?
一開波,你咩都唔打,我打單下.
之後你就叮個3狼位,
我講明唔讓,
你仲要過去,
唔夠我食之後
搶我下路

你話邊個岩呀?

你比人收買係你冇用姐 ....

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-6-14 19:25 發表
洗唔洗同你講番個故事內容呀?
一開波,你咩都唔打,我打單下.
之後你就叮個3狼位,
我講明唔讓,
你仲要過去,
唔夠我食之後
搶我下路

你話邊個岩呀? ...
單你既下啦就...3狼關你咩事?你果下冇話3狼嫁BOR~唔好講到我錯曬
你唔好同我講3狼係下路

引用:
原帖由 紳士向日葵 於 2011-6-14 19:25 發表

唔好話版主啦~~~你白痴唔等同人地嫁
你講D野都幾好笑
如果下1個唔同AC幫條友唔通果條友又係比人收買同係白痴定想講佢係分AC呀?
傻仔

35 123
發新話題