44 123
發新話題

戰地風雲2142安裝教學! 更新為v1.01

[Close]

戰地風雲2142安裝教學! 更新為v1.01

第一:安裝遊戲.

第二:download  BF2142.rar & default_Profile.rar & BF2142 v1.01 更新檔.

第三:打開default_Profile.rar把東西都放在我的文件\Battlefield 2142,再按全部取代.

第四:安裝更新檔.

第五:把BF2142.rar解壓後放到x:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BF2142 v1.01 更新檔
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2142/BF2142%20Patch%20v1.zip

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔該哂!!!!!

咁而家大家係咪用呢個setting 玩呢??

引用:
原帖由 yishiro 於 2006-10-20 22:42 發表
咁而家大家係咪用呢個setting 玩呢??
我想大家都轉E個setting

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-20 22:48 發表

我想大家都轉E個setting
不可能,我是正版 =_=v

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-20 23:04 發表

不可能,我是正版 =_=v
=.=幾錢

我想問佢要我打脹號
但係我又申請唔到
咁點玩呀?

我係"我的文件"入面既Battlefield 2142\Profiles\Default 把Profile.con加左賬號
x\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\Profiles\0001 把Profile.con改左賬號
都玩唔到,佢話冇賬號,點算?

我完全唔明版主你想點= =...
你咁多條link都通去呢到....
上面既野,要做既我都做曬,我而家只是唔知點用賬號登入......
佢又話我冇連線.....

我試過打AC唔打密碼都入唔到....
版主教下人啦= =...

其實有冇人知,如果在vlan裹有兩個相同的賬號,,是不是會入不到呢?

Many many thanks!!

我跟足哂做係唔得

ac 打左Razor1911 , password無打
之後佢話ok 同 cancel
我按ok, 之後佢就話本機搵唔到呢個帳號///

好想玩呀...搞左兩日都唔得,,,點解會咁

唉~我都係咁
真係好想玩

有冇cd-key?

44 123
發新話題