發新話題

Left 4 Dead 2 特輯四篇

[Close]
引用:
原帖由 RDiver 於 2011-6-21 17:40 發表

Quote 錯片!唔好意思。
識識地聽英文的話
我建議你都訂閱佢 唔錯嫁
佢最近同朋友玩portal2 幾好笑

引用:
原帖由 kmsl1223 於 2011-6-21 23:12 發表

可唔可以教我地點set
仲有 係咪大部份都同cs mapping 差唔多
點set係指點裝/用?
1) 主程 (路徑例子: D:\Left 4 Dead 2 2054)
2) 新手包 (路徑例子: D:\Left 4 Dead 2 2054)
3) Authoring Tools SDK v18 (2053).exe (路徑例子: D:\Left 4 Dead 2 2054\steamapps\common\left 4 dead 2)
4) 開 Hammer.exe (位置: D:\Left 4 Dead 2 2054\steamapps\common\left 4 dead 2\bin\hammer.exe)
5) 睇Valve Developer CommunityYoutube的教學整圖(基本上同整CS地圖差唔多)

Rdiver.. 你係咪尋晚一齊睇兼喪小某條JTV台主既其中一個?

引用:
原帖由 澳洲仔 於 2011-6-22 13:58 發表
Rdiver.. 你係咪尋晚一齊睇兼喪小某條JTV台主既其中一個?
你指既係「李居麗」JTV 台?最近我經常無聊上 JTV,唔知你指邊一個。

見你註冊日期,你無理由第一日先玩 vLan 吧!

引用:
原帖由 香脆芝士批 於 2011-6-22 08:41 發表
識識地聽英文的話
我建議你都訂閱佢 唔錯嫁
佢最近同朋友玩portal2 幾好笑

我似乎被人睇小 tim ...... SG-1 既 Review 都幾唔錯,對英文有信心既人都可以 Subscribe。

*自己以前都搞做過佢地既嘢,你不妨上網 search 下「L4D2 探險隊」吧。

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-6-22 15:21 發表

我似乎被人睇小 tim ...... SG-1 既 Review 都幾唔錯,對英文有信心既人都可以 Subscribe。

*自己以前都 ...
"我似乎被人睇小 tim "我唔係疾你呀(其實係唔係我會錯意?)

引用:
原帖由 leo221094 於 2011-6-21 23:24 發表

我唔係想做正字能
但係你D GRAMMAR真係令人好無言.........

至於D 眾數s唔s就冇咩所謂了
我都唔想做
不過過去式係用響過去某段時間有做 而家無做
佢個個案應該係過去一直做緊 直到開post果一刻先無做

開 Hammer係唔係要steam?
我開 Hammer冇thing 出

段片好正~part 5最後仲好似電影咁~好好睇!
如果用香港做圖一定好有親切同真實感!
希望做得成啦~我技術無能只能加油!!

ok la ~不過....個咩Configure Hammer 要set D 咩....
I don"t know how to set~.~
any one to tell me~.~?

要2054先開到架樓上

i installed a new 2054
but still need me to set the Configure

....我2054開唔到...2064 先開到@_@

ok i found this video
hope can help to set
http://www.youtube.com/watch?v=9M1058q53lU

E...andy wow 你arm arm係唔係係1028 ser playing ?a.a i see you in there~~

no
i didnt in vlan today
btw i cant start my harmmer~

發新話題