17 12
發新話題

“羽” vs TK

[Close]
已加對方msn =] 龍大請改本隊msn...有d出錯~ :[email protected]

咩係藍天?我羽團的

對面...我們2:30 可以正式開打~

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-1 03:57 發表

這個 msn 是你隊報名登記時填的.
原來係我出錯 sorry....= =

經過我地5個隊友相議...決定跟返信6 棄保...姐係保左唔一定要出...
同埋 2:30 我們會係比賽區準時開場 請大家準時

比賽已開打...
棄保:
織田:保信長 棄直江 保石川 棄果心 美定
聯合:保百地 棄果心 保武田 棄呀市 火神

暫勝第一回合...謝指教

第2場已開打...棄保:
織田軍:保信長 棄百地 保呀市 棄武田 果心
聯合軍:保直江 棄火神 保毛利 棄山王 果心
而家開打

對面高科技..輸得心服口服...=] 謝指教

係打和^^ 唔係懶醒 只不過等人知道棄乜姐  不要旁觀者稱...

睇rp ing=]平手 信長 前田都好強啊

你冇打 就是旁觀者 ..難道 岩岩你有打???

點解對方的實力完全不同第一場...?
懷疑是轉左人打.我想龍大幫我查證一下...信6 不是公平的比賽嗎?
第二,對方疑似mh,原因:對方多次在我方英雄未出現在地圖時 已經開抗...同回守...
由奇 對方的信長 前田 同平手...信長係上路多次抗直江閃變..低位變 同黑位變...
而且 對方多次用馬 去[發現]我們的直江和湖衣機,原本是沒有馬眼的,為何凸然會在家走上來?
多次的疑點已令我們足夠認定對方是mh,是否轉左人...就要睇龍大你幫我地查ip...
我們現正在睇rp ...求龍大處理

55 唔洗回了 等人處理吧  謝指教

打88 叫做挑釁...?完場果陣唔比say gg/88????

信6期間,各管理員的也有好多事務在身,為左減輕管理員們的工作量..所以我決定唔再進行考究
唔係因為輸唔起,一勝一負,大家也是平手,請各旁觀者唔好火上加油,係到講是非
亦為左雙方的友誼,本隊自願退出今次暫沒証據的事件,善用一星期去練習,總比利用1星期去製影片=]
[友誼第一 , 比賽第二] 我唔想因為呢件事 搞到雙方發生罵戰,在此希望能夠平息事件,公祝對方也能夠晉升64強

引用:
原帖由 TK.wtc 於 2011-7-4 15:12 發表
唔好追究咁難聽,我地無咩好比你追究
sorry 已更改字眼 我中文差

17 12
發新話題