24 12
發新話題

退團

[Close]

退團

只相隔了24小時 你可以完全地改變了
已考慮清楚了 信長已陪伴我整個中學生涯  快五年了 而我亦只有msk一個團隊 進了msk已三年多了 戰友很多

1軍們:陪伴了我打過7次比賽了^^
陳金成  帶我進團戰的mk 雖然佢都退左信年半 我諗佢都睇唔到了 同佢打咁多場團戰好似未見過佢罵人 係我心目中真係好勁 我一直都想超越佢 但係做唔到

卓友健 識左你3年 在勇online認識 你個惡搞乂癲小敏我唔會唔記得 曾經我真係以為你係女仔黎 雖然我打團成日串你 但係我其實講笑 希望你唔好介意 當初亦都係我帶你入msk

許形峰  認識了快2年 跟你打過7次比賽了 但沒有第8次了 信6我不能打了 對唔住 我知你對我好有期望 一直話我廢 但係都仲組我打比賽 耐何我潛左半年 真係打唔番以前d水準 對唔住

何宇軒 同樣係信4盃認識 也快近2年了 只能說你的輔手在我心目很強 但經常潛水

蘇浩彬 信4後才認真的 也年多了 比剛認識的你強很多了 但神魔上腦了 msn唔應 入神魔密你都唔應 你點打信6?

溫傲生 認識你的日子真的不長 本來有機會信6再次合作 但看來沒會了吧 你剛msn add我也訐我語氣太重了  對不起

小二眾:陪伴我打團的好友們^^
洪敏聰 或者我之前同你嘈過 或者我成日串你 我只能對你說句對不起 還記得上年放榜後 我們每天都在09路人和打團吧 我真的當你朋友

陳文楓:最近才上水的___ 但到我潛水了 上次團聚你放我飛機 你琴日同我講話想見下我 我諗再冇機會了 只能說你隻果心單殺能力很強 但係每次叫我俾直江變俾你solo救 都係失敗

wood:識左年幾都唔知你叫咩名  又係近排先上番水 幾時再請我去戰士打機?

鄧太生 只能說嫩 每次跟他打團除了敗 就是敗

雨英:認識了很久 但很早便到了台灣 msk3寶 永遠也記得吧 別再說我踢人外掛  你講過你拎左6千蚊請我過澳門 e家我都有份了 唔洗你請

鼠:潛水很久了 1年前經常陪伴我路人 msk3寶之一 同為笑料

星海:一班傻hi^^
湯暐浚 之前同你打團成日同你嘈 因為我玩得差 有次仲嘈得好勁 但係到e家都仲係1齊玩 比1年前強了不少 當你朋友好久了

吳浩南 笑料 跟他打團就一定有笑料 經常引笑 傳說中的神信子低位閃高位吉鐵air? we are 屠殺吳浩南?

蔡錦雄 1個字炮 跟他打團就只會炮 認識也3年了吧 雖然中間有段時間冇同你玩 在我心目中的確很強(只嫩我一點)
岩岩多謝哂你主動幫我 我都當你係朋友^^

已再沒有動力玩信長了 魔獸已刪 也訐再沒有機會與你們合作了吧
msk留給我的回憶真的很多 有開心有唔開心 只能夠講好唔捨得 專心上班去了 再沒有空閒時間去胡思亂想

與你認識了兩個月 很開心 你曾經令我覺得好幸福 但係只係維持左一段好短既時間 你既出現令到我忘記左佢 但係估唔到結果都係一樣 同樣短暫 只相隔了24小時 你可以完全地改變了 我都唔知有咩同你講了
http://www.youtube.com/watch?v=NZm3Sg_6ezU
http://www.youtube.com/watch?v=cNARz-8jVfg&feature=related但係本人因被黃雅婷制裁已沒得退;!

2個鐘之前=.=
搞咩.

唉 都5知你同妹妹搞乜..
2個都5識珍惜...

打埋比賽ok??  唔好學陳金成打打下走左去

sad      

愛我別走
如果你說
你不愛我
不要聽見你真的說出口
再給我一點溫柔

文俊阿    :'(

傷不了的男人請放了他
他受不起

spy冇佐個無腦王><

邊個比你退信?? 問左我未

[SPY]-Mr.K

引用:
原帖由 ★Ckh浩 於 2011-7-1 07:05 發表
唉 都5知你同妹妹搞乜..
2個都5識珍惜...
唔係我唔想珍惜

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.K 於 2011-7-1 12:58 發表
CJ4fKSmOf3U

朋友^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

咁快退

垃圾宇佐留名.
再見

24 12
發新話題