發新話題

.

[Close]

.

------------------------------------------------------

還發?
不是已經即時停止任何伺服器使用本團隊插件的授權嗎?   
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

此為本人編寫的AMXX A_A

唔好意思,你咁厚面皮???

請不要再係VLAN論壇POST上你D野
A A A g0d舊ac被封

client_printc
如果我無記錯
係ALKA個VOTEBAN入邊個STOCK

如果係既話
CTP就唔應該嘈人地...
久別的VLAN

引用:
原帖由 11922911 於 2011-7-6 19:52 發表
// register_plugin("CTP High Ping Manager","1.0","Colgate");

CVAR:
ctp_hpm_maxping 150 // 最大能接受的Ping
ctp_hpm_maxping_add 50 // 以上Cvar 再加 此值, 若玩家Ping高於此值, 會更快被踢出
ctp_hpm_detec ...

引用:
原帖由 davidto1995 於 2011-7-8 00:18 發表
client_printc
如果我無記錯
係ALKA個VOTEBAN入邊個STOCK

如果係既話
CTP就唔應該嘈人地...

A A A g0d舊ac被封

.                                

點解Ipve可以咁勁A_A
[系統消息] 您發表的回復被執行管理操作         tony987852         2011-7-8 09:22
引用:
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的回復被 tony987852 執行 屏蔽帖子 操作。

發表時間: 1970-1-1 08:00
所在論壇: 討論&交流區

操作理由: 違反2-1 禁言3天

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。
AMXMODX: Scripting

版主點解封禁作者???

引用:
原帖由 sixmark456 於 2011-7-8 23:52 發表
版主點解封禁作者???
佢禁我言係因為我係某post嘅回覆犯左版規
AMXMODX: Scripting

發新話題