發新話題

飛騰騰 vs 殺戮眾

[Close]

回復 4# 的帖子

放心佢會出埸

報到,MSN已經加左

星期日下就2點開打,你地抽籤先吧

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2011-7-9 00:38 發表
k仔我番來了
加油打到16強
冇左你好可惜

我地要埸先

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-12 18:49 發表
第二場 replay 有問題
可能我個團員上傳錯左
我有留低我依家上傳番

Replay_2011_07_10_1625.w3g (665.96 KB)

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 12:51 發表
已經過了上載期限
你地冇人員提我地個replay錯我地又點會知?
你琴日先回post話錯replay我地已經即時上傳番
咁叫過左上載期限?你過左先提我地?
我地團員打完上傳錯左,我地唔睇番係根本唔會知個replay岩定唔岩
如果我地搵唔番個正確既replay你判我地輸我地冇講
但係依家已經放番個岩既replay仲都要當我地輸?

引用:
原帖由 帥沁(o: 於 2011-7-13 15:14 發表
你咁樣判我地輸
我冇野好講.
算啦算啦
時間哂左,錢又比左,但係人地唔會比機會你嫁
人地對面輸哂2埸都有分你就知咩叫公平
規則就冇寫明上傳錯左要點做同埋後果既
管理員鐘意就比分你,唔鐘意就唔比,你吹得佢漲咩

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 17:27 發表
上載了錯誤的 replay 就是違規,比賽是嚴謹的,不可以隨便是但。
阿管理員先生你地規則就冇話上傳錯左replay就係違規
即冇講明後果,依家只係你話判我地輸
人地對面輸左都仲可以有分?
只係咁小既事就話係違規,仲況且我地之前係完全唔知
又點可以更正個replay?仲要我地係有岩個個replay

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 17:39 發表
上載錯 replay 不是小事, replay 系勝負的憑證,若然這么重要都會搞錯。

那么你們需要自我檢討對這個比賽的態度。
自己我檢討對呢個比賽既態度?你去問下參賽既團隊
有幾多隊會上傳完replay之後會再下載番個replay黎睇
replay就係勝負的憑證,岩,我地咪補上傳番左個岩既replay
你有冇比機會我地更正個replay?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 18:13 發表
如果你們不接納  “上載了錯誤的 replay 就是違規”  對你們一點好處都沒有。

你們可以就 1:1 上訴,但你們的言行若繼續落去只對你們更不利。

距離下回合抽簽時間不遠了。 ...
怎 上 訴  ?

我依家就1:1結果上訴.
放錯replay係就係違規,
但我覺得吾應該判另一方勝出該場,導致和局
始終我地都係有分打到2埸,同埋都嬴左
佢地有幾位係我團成員,佢地見到結果係火左D
望管理員體諒以及比次機會佢地,我在此為佢地同你道歉

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-14 14:16 發表

接納你的申述,認同你對賽果的分析,已改判 3:0 。
對於被封了的帳號可否比次機會佢地
佢地只係一時衝動,望管理員體諒
佢地個個帳號都20LV以上
如果唔能夠冇懲罰,可否將我團分清0代替佢地既懲罰

發新話題