34 123
發新話題

其實貴團的流星k 坊間講到 真係咁屎咩-__-

[Close]

其實貴團的流星k 坊間講到 真係咁屎咩-__-

我記得我以前新手果陣...
都3年前了.. 果陣練槍神..
玩到好頭痛..唔識食兵,上裝..
後黎去左貴團...down 左個rp黎 學野..
個rp 好似係2007年尾 - 2008年頭 之間的...

第一場見佢玩槍神..真係食兵食得好快...
最得意的係..佢食尾刀..好似跳舞咁樣..
轉幾個身..又食中左隻兵
好型...
而且壓住對面隻本多....
果陣佢自己單機....同時間指揮其他人...好有領袖風範
第二場轉軍..佢玩本多..一樣肥得好快....

果陣就唸..嘩..星願估唔到有個咁勁的主力..
唔怪得成日攞冠軍..

原來..果陣先知...
佢係前十二星的團長..星願的元老
好快之後..我就冇玩信
玩左信長短短的時間..佢都係我偶像之一..

跟住果一年...就睇到流星k 打比賽了..
係vlan信長盃2
佢真係好勁..而果年星願都攞左冠軍

這一兩年..我就冇玩信了
個信長界變成點都唔係太知...
好似話多左上忍睇位...又玩咩棄保..
好似打番街場...d人勁左好多...出裝方法唔同哂..
以前信長出雷刀雪走..e+ 就落石隱刀 上9100...

唔知點解.. 坊間d人..都會話佢咩比賽敗點..定好屎..
e+ 問起人..有咩人勁..
都會話咩可樂....sky .. (其實我唔識)
不過點解好冇提起流星k...?

但係我幾年前睇rp..佢的確係好勁...
anyway...雖然冇咩點玩這隻game
我依然好尊敬這個十二星前團長 ^^

其實個post 唔係想抽水..定上位==.
最睇信長盃6 ,,突然睇番...只係有感而發..

ps. 個ac 借番黎 = =

佢都係我偶像之一..

就算天邊星光給了我 未尋回最初

又俾錢人打文   真係戀王  
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-7-11 23:53 發表
又俾錢人打文   真係戀王  
世事都給你看透鳥
按圖即可進入信長之野望區

個AC根本就係流星K
&CoOL/CoOL2

但事實上流星k的確幾勁

K哥一直神啦

得閒冇事又開分身自high了

自hi                                    

12星 以前真係 風光一時無兩

精K又黎料 不過我中意!

流星k 以前香港第1

真係有D掛住係十二星既日子

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-7-13 17:41 發表
真係有D掛住係十二星既日子
:Q:Q:Q真係有D掛住你以前比路人屠的日子
按圖即可進入信長之野望區

我記得以前我打路人只有屠人

34 123
發新話題