發新話題

[轉帖] Girl's Day最新歌曲 - Hug me once 攬我啦攬我啦xdd.

[Close]

Girl's Day最新歌曲 - Hug me once 攬我啦攬我啦xdd.

Yura好靚啊xD.
Minah好得意啊.上高音唱得好好聽<333333.
推推推推推推推推推

佢地唱歌真係好聽
做形好睇好多

YURABB
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

我巳經成個星期係咁聽呢首歌lu

1:16  同埋  2:03   個動作... 我比佢地秒殺左...             

2:03 個動作  同個音樂 好配合
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

引用:
原帖由 囧-神 於 2011-7-20 22:41 發表
我巳經成個星期係咁聽呢首歌lu

1:16  同埋  2:03   個動作... 我比佢地秒殺左...             

2:03 個動作  同個音樂 好配合
睇尼你應該愛上了Minah

引用:
原帖由  .★R3B0rN(3 於 2011-7-21 23:16 發表

睇尼你應該愛上了Minah
佢d笑容 ... 你唔覺得好甜美嫁咩      :lol               

首歌一開始  ... 企最前個個都唔錯  :lol                 it look very cute
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

http://www.youtube.com/watch?v=UTigXvPeHtQ  is also good  

我唔知禁左d咩... 明明 改個貼子...  但係竟然多左個貼子.... 不小心連回了... 不好意思   = =

發新話題