26 12
發新話題

Cheater團長 留小印記 ;-)

[Close]

Cheater團長 留小印記 ;-)

順便宣傳一下,,Cheater TeamServer 會開係vlan 02
係一般槍場黎
此外,我團正招收一小數人熱愛打MIX及力求進步既人入團
而不短既將來會有TEAM既FRAGMOVIE 各位敬請留意

分享下我係team mix中既兩個ACE
因為係用hltv demo黎錄,所以各位會見到awp有準心,,同埋轉槍無動作
不便之處,敬請原諒 a_a(建議使用720P觀看)

我要入團xd
得唔得

wow
我見到自己被殺/_\

小弟係13

換槍換得好快 a__a

OMG
THIS IS NOOB MIX
You should be more powerful came back show your movie

回復 5# 的帖子

都唔算noob架啦 (o:
正常都好少會預AWP RUSH HIGH MID啦 :s

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-7-12 13:54 發表
都唔算noob架啦 (o:
正常都好少會預AWP RUSH HIGH MID啦 :s
咁我指出下對面t有乜位係比你入到mid同tunnel低
一開始你對mid對死左隻之後應該冇report
之後你上high望a門,嗰隻就唔知做乜會望住t base

咁你就上到high
而m4 ace就係對面唔識望low mid而又check唔曬tunnel低
tunnel第1隻死左之後第2隻唔識打tunnel低所以亂跳亂衝落去
總括黎講t係冇經驗

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-7-12 16:29 發表

咁我指出下對面t有乜位係比你入到mid同tunnel低
一開始你對mid對死左隻之後應該冇report
之後你上high望a門,嗰隻就唔知做乜會望住t base

咁 ...
無經驗=/=nub既 lol
不過我都好同意你講既野btw ,nice techique and analysis

其實noob有好多解釋
以我理解noob係newbie

att@@
我係JuiceDrink.@@

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-7-12 17:06 發表
其實noob有好多解釋
以我理解noob係newbie
lr 哥,VLAN人係咁咖啦,雖然佢個團有一兩個STEAM不過俾D時間人啦lol
A A A g0d舊ac被封

幾時再有片睇.*O*
I AM hardhearted~

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-13 12:50 發表
lr 哥,VLAN人係咁咖啦,雖然佢個團有一兩個STEAM不過俾D時間人啦lol
好耐冇見你

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-13 12:50 發表
唔只一兩個

就係noob 先開mix練

btw,你E+係邊度蒲

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-7-13 23:45 發表

唔只一兩個

就係noob 先開mix練

btw,你E+係邊度蒲
宜家只係打mix同got5,如果唔係就去香港一般吹水PS:得閒GOT5

引用:
原帖由 -IcEfoX 於 2011-7-13 20:16 發表

好耐冇見你
無啦,無玩個幾月cs,nub晒哈哈哈哈,今年都無咩時間玩

下年應該多D

A A A g0d舊ac被封

26 12
發新話題