發新話題

Pseudo vs “羽”

[Close]
SOR 擺得完整d先

附件

第2場棄保
保信長
保直江
棄百地
棄羽柴
保果心
保信玄
棄毛利 今川
棄2龍 忠勝

我想問下'6lv w0w'叫挑釁咩??真奇怪,事實也屬挑釁,傻的嗎??

本人路見不平-_-見到此貼太熱門 所以down左條rp黎睇
我發現一個main point-.-點解shit都計粗口= =???

如果ya都算挑釁..以下e句我會覺得更挑釁=,=
(35唔好玩既)

這句更串咀=,=

回復 19# 的帖子

35都唔好玩...似係針對玩家所說的嗎﹖

唔好玩分身ac回應啦v_v

比賽梗係有輸有嬴輸左就用埋d那咋招瀨呢樣瀨個樣
冇唔冇品d ar
家陣輸唔起咩
p.s. 本人只路見不平,有個句講個句,不起勿插

信長係一隻團體game,奇中都講求有冇品,如果你打信打到你咁樣,我見義你退信

p.s. ctrl c ctrl v 真好用

回復 21# 的帖子

分身回應=,=??? 你望下我個ac係幾時開啦.. 我只不過係近排有信6先出番黎=,=

真好笑-3-  有陣時呢 打信輸贏不重要  有品才是重要~  

團已臭

羽團d人真面目出哂黎
我十分喜歡這句「打信輸贏不重要  有品才是重要~  」

無論你玩得幾勁都好    串炮的永遠不會成為神手

其實信6盃比賽既定義都係想大家友誼切磋姐

有陣時何必趕到太絕呢

回復 20# 的帖子

你擺e個圖出黎=???咩用

何來挑釁?  仲有 你唔好睇一d就唔睇一d

我地win第一場係因為對面棄權 唔係因為對面講shit@@

ok?

回復 26# 的帖子

你俾$100打場友誼?

回復 28# 的帖子

除番5個都係位位20蚊姐 況且打完都有半個月vip 咪當羅番個彩

如果好似你地咁  就算拎冠軍   都無意義啦

如果花等勁團同我打,我會比佢地

發新話題