發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]

Super boy 伺服器9ban

岩岩玩super boy jail伺服器,佢個ser唔知咩事係咁玩重力,咁係人都覺係admin玩野ga la,我一話admin !@#,!@# ser之類果D野,佢就kick左我,話咩侮辱server,我重入ser,入到去admin懷疑係我玩重力,hack佢地個ser,之後冇證據就ban左我永久,
我重入vlan再入去ser,入左冇幾耐又比人ban永久
下面有ban我同埋admin濫權既相

55我上次玩,條super boy simon,sky係咁比jb自己,又玩穿牆=[

haha,我聽mc講話 你一入ser 講左句**侮辱成份**ser 重力就變左bo=] admin當然有權懷疑

懷疑就要ban永久?
仲有好好管你地d admin 唔好濫權

a_a?
jesus christ仲想扮野?
琴晚你自己認左係你搞d重力,起馬有3~4個人可以做證
一入ser就改重力,改完就扮哂野狂講「0_ _ ser」咁爆粗,唔通我地唔可以封你?(團網有講明封得)
同時,simon係唔係濫權亂比jb,我唔知
但係sky佢係另一個不明admin俾佢jb,你唔覺次次一有人俾sky jb,就會有admin收番哂?佢自己都好好奇邊個admin係到亂比jb
關於穿牆,我可以幾肯定琴晚果時係冇ct做simon,冇ct幫手開門,so,admin穿牆出去開門,唔通你想近10個tr係到冇野做,冇得出去玩?

你拍d吾拍d?
只係拍我穿牆開門比人?
回家吧

你唔洗屈人la,你係咁ban人,人地冇火就奇,你玩重力,個jesus話#$#$! ser,%$@#$ admin,都有人講埋同意la,又唔見你ban佢,一懷疑就ban永久,係唔係#$@!#$左D呀??人地懷疑admin玩重力就唔見佢地自ban!?佢冇認lo,我有玩緊,有條叫tess既人,問佢咁做有咩目的,人地話mo do,佢話人冇目的,咁比你玩曬la,講到尾,有冇佢hack你ser D相呀??我入你個ser,話我hack都得la,邊個認都得la,比相,係要佢hack你ser D相,唔係佢話認做D相plz,比人9ban我比人ban得多la,咁樣比人屈法,第一次見

回復 5# 的帖子

sorry請睇睇第3張相,有simon,點計,有冇野講??

咁岩,--我都係到,#5你錯了,人地係比人ban左先有人問係唔係佢做,之前都只係懷疑,就ban左永久人地話#$@!$ ser我都會la,一係張床到落地死左wo,你冇火?

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 09:12 發表
你唔洗屈人la,你係咁ban人,人地冇火就奇,你玩重力,個jesus話#$#$! ser,%$@#$ admin,都有人講埋同意la,又唔見你ban佢,一懷疑就ban永久,係唔係#$@!#$左D呀??人地懷疑admin玩重力就唔見佢地自ban!?佢冇認lo,我有玩緊,有 ...
我認當時simon係有9ban到,條友一入黎就係咁ban佢,但係佢ban果時我地團ge團員都以經叫佢收,唔好咁做住,睇清楚 d先,如果唔係最後條友又會入左黎冇人理佢咩

佢冇自認?我,呀hin,肥婆等人當時都係到,我地問左佢係咪佢搞過野,佢有講到係「yes,is me」

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 13:58 發表

我認當時simon係有9ban到,條友一入黎就係咁ban佢,但係佢ban果時我地團ge團員都以經叫佢收,唔好咁做住,睇清楚 d先,如果唔係最後條友又會入左黎冇人理佢咩

佢冇自認?我,呀hin,肥婆等人當時都係到,我地問左佢係咪佢 ...
佢入左超過5.6次wo,最後係因為唔知咩mc睇緊火影唔係到ban唔到(好似,我唔知mc係邊個,but你地係咁講咩mc睇緊火影,我會覺得你地等緊mc ban佢)另外,你地有證人.冇用,相plz,你叫咩肥婆果D黎有咩用,我E到都可以話佢冇講過"yes , is me"ok??有條友叫super boy  wai,係咁煽風點火,係佢開始冇證據就懷疑人先,最後佢入到之後,個wai重話"你睇你睇.睇下邊個入左黎就比人玩重力?!"明顯講緊邊個人??心照la大家,Super boy團係唔係要管下佢D團員??

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:05 發表

佢入左超過5.6次wo,最後係因為唔知咩mc睇緊火影唔係到ban唔到(好似,我唔知mc係邊個,but你地係咁講咩mc睇緊火影,我會覺得你地等緊mc ban佢)另外,你地有證人.冇用,相plz,你叫咩肥婆果D黎有咩用,我E到都可以話佢冇講 ...
我想講唔係mc ban佢,係simon ban佢,我地叫左simon唔好ban佢先入到炸,唔係mc唔係到佢都ban到

你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩,我諗大多人都抱住「多一事不如小一事」咁玩,,jesus christ係到改重力,如果佢可以唔再搞ser嫁話我地都唔會搞大件事,所以我只可以講sorry,我冇相,你唔信我冇計

發新話題