發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:11 發表

我想講唔係mc ban佢,係simon ban佢,我地叫左simon唔好ban佢先入到炸,唔係mc唔係到佢都ban到

你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩,我諗大多人都抱住「多一事不如小一事」咁玩,,jesus christ係到改重力,如果 ...
我想講多次,冇相=冇用,有冇證據證明人地有hack你個ser??你地都係估,你可以講話佢講"yes,is me"咁我都可以話佢講"no,isn't me",冇相咁咪講"你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩"屈曬??講咩都得la咁=[

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

ok you win,我唔同你多講,當你win,係我有問題,我錯了,你自己再去投訴我地個團,你再搵第2個同你交涉,冇興趣同人罵戰,你咁中意用相黎大我e d打機唔影相ge人,我講唔過你

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:19 發表
ok you win,我唔同你多講,當你win,係我有問題,我錯了,你自己再去投訴我地個團,你再搵第2個同你交涉,冇興趣同人罵戰,你咁中意用相黎大我e d打機唔影相ge人,我講唔過你 ...
一開始就不要串,岩岩先睇到你個名,你就係super boy wai??係唔係比我講左你"冇證據懷疑人"回家了"??
??

你好中意同人罵戰?
我只係懷疑,我懷疑係佢搞重力,叫大家留意一下佢,其他野我乜都冇講過,你就可以咁話我??
警察辦案一開始乜都係冇證據先嫁,佢地都會懷疑人而唔作出行動,我一樣冇做過任何野,咁唔通警察懷疑人冇罪,我有罪?

炸佢ser la

重有好多問題未答wo

都叫你自己去團網搵團長等大權d ge人同你慢慢針,我冇乜興趣同人玩罵戰,有問題你去叫第2 d人答你,咁樣同你講法我講你唔過你,畢竟我冇圖,你講哂

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:31 發表
都叫你自己去團網搵團長等大權d ge人同你慢慢針,我冇乜興趣同人玩罵戰,有問題你去叫第2 d人答你,咁樣同你講法我講你唔過你,畢竟我冇圖,你講哂
唔好話我講曬,我E+話你炸人ser咁係唔係唔得先??

24個回覆,加油

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:32 發表

原來警察會搵完證據先懷疑人有罪嫁?
佢搵完證據就唔洗懷疑啦,拉得人嫁啦bo
在街上看見你樣哀,拉得??server 中咁多人,只係講佢,咁就唔係懷疑,係針對了

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:32 發表

唔好話我講曬,我E+話你炸人ser咁係唔係唔得先??
學你話齋「相唔該」
我係話你某方面話題有相,我冇相唔夠你講

真係唔再應你機了,要出街唔得閒理你

發新話題