發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-7-16 14:32 發表
24個回覆,加油
推多D   多人好玩D

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:33 發表

在街上看見你樣哀,拉得??server 中咁多人,只係講佢,咁就唔係懷疑,係針對了
你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人

比我bomb 7晒 好過癮

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:37 發表

你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人 ...
沒有實質證據不要咁多說話,你的一個懷疑同人講左,人家就不會懷疑,開始一傳十,十傳百,就好似你一講,人地就比simon ban左

我係ak!!!係lo,我唔知y我有一日.到SuPeR-Boy個rc玩 個咩人kick左我!!!我玩jail ban我!! 好火!!!!

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:07 發表

認左??咁即係有濫權la,"simon唔命令人??"相??
話你知
吾係乜相都post得
如果咁岩張相影去壞果一面你就睇吾到好果一面
所以影相吾代表一切!
ps:我係super boy團既Hate;D

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:07 發表

認左??咁即係有濫權la,"simon唔命令人??"相??
個時夜晚,人吾多
全場大部分係我們團員
得番幾個係tess 加幾個街人
佢地個時講 想找下d new場有咩好玩
我咪做住ct 比佢地找野玩
咩叫"simon唔命令人"?
相我地就冇
信吾信?心照啦?
回家吧

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:15 發表

我想講多次,冇相=冇用,有冇證據證明人地有hack你個ser??你地都係估,你可以講話佢講"yes,is me"咁我都可以話佢講"no,isn't me",冇相咁咪講"你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩"屈曬??講咩都得la咁=[ ...
我想講
冇相吾=冇用
e個世界
改圖都得架啦
所以相吾代表一切
加上
我地既admin經過精心細選揀出黎
佢地都吾會走去係咁玩重力 自殺嘛?
0k,就算濫權
都應該吾關你事啦?
我地內部吾識理?
講真...
邊有人會一路玩一路影相<<事實黎架wo
你玩jail係咁影相吾聽simon話比佢殺就吾好話**不良字眼**殺啦

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:17 發表

你不是說過"sky當時的確係濫左權係到玩野"這句說話嗎??
濫左權
玩穿牆
有冇影響你先?
答我有冇就得啦
你吾洗理其他野

算啦
你吾見佢吾講人地d jail場仲濫權過我地
回家吧

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:21 發表

一開始就不要串,岩岩先睇到你個名,你就係super boy wai??係唔係比我講左你"冇證據懷疑人"回家了"??
??
冇證據而懷疑人好正常架wo
懷疑人吾一定要有證據
有證據就吾叫懷疑啦傻仔

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:28 發表

sorry想問一下警察真係會唔會冇證據懷疑人??通街搵個人去捉,wa咁都幾過癮
警察吾懷疑條友又點會去搵證據呀?

發新話題