發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:07 發表

冇,but 冇15個字唔比回so講多小小,佢咁玩,我冇得玩我會唔開心影響到我DD咁la,唔算大影響
都叫你正係答我就0k
其他野吾好理
眼_?就算係玩穿牆...
你冇得玩係你既事
佢家陣穿牆去開門比你玩就影響到dd?
佢吾開門你米仲慘!?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:11 發表
家陣講緊果條友炸ser
你又離乜題講去懷疑wai 炸人ser?
搞清楚d先啦
睇返之前D野先plz

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:08 發表

咁就要比人影果個影返佢好既一面la
家陣又係你話我地濫權仲會影我地好果一面?
gag?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:09 發表
警察吾懷疑條友又點會去搵證據呀?
懷疑佢的原因??因為佢講!#$@!$admin,$!@#ser,就要懷疑??

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:09 發表

sorry可以睇左之前D回覆先嗎??"simon唔命令人"係tess講的,不是我
咁佢地話simon佢開門比你地fd
咁佢仲點會落命令?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:15 發表
家陣又係你話我地濫權仲會影我地好果一面?
gag?
我話姐,有D好似你咁既人覺得佢冇咁咪幫佢影lo=[

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:11 發表

佢懷疑人要同埋人講呀媽,又唔係好肯定,人地誤會左,好似jesus咁,人地wai一講好大可能係jesus做,有人就ban左,唔洗3min
咁懷疑佢而ban佢你吾比係test佢係米真係玩重力!?
當佢一入場就改重力
踢左就冇事
你吾比佢地試咩!?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:16 發表
咁佢地話simon佢開門比你地fd
咁佢仲點會落命令?
我點知姐你問之前條友 la,我都唔記得simon有冇落命令,係唔知邊個講比我知=[

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:15 發表

懷疑佢的原因??因為佢講!#$@!$admin,$!@#ser,就要懷疑??
家陣當wai係警察
佢家陣懷疑果個hack我地ser既果條友
咁wai係要去搵證據挫hack我地ser果條友囉

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:19 發表
家陣當wai係警察
佢家陣懷疑果個hack我地ser既果條友
咁wai係要去搵證據挫hack我地ser果條友囉
ok,wai懷疑係岩,但係wai同人講左jesus就比人ban,咁佢既想法唔係影響到人?影響到admin見到wai講可能係jesus,搞到人地ban佢咩??

發新話題