發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
a_a?
jesus christ仲想扮野?
琴晚你自己認左係你搞d重力,起馬有3~4個人可以做證
一入ser就改重力,改完就扮哂野狂講「0_ _ ser」咁爆粗,唔通我地唔可以封你?(團網有講明封得)
同時,simon係唔係濫權亂比jb,我唔知
但係sky佢係另一個不明admin俾佢jb,你唔覺次次一有人俾sky jb,就會有admin收番哂?佢自己都好好奇邊個admin係到亂比jb
關於穿牆,我可以幾肯定琴晚果時係冇ct做simon,冇ct幫手開門,so,admin穿牆出去開門,唔通你想近10個tr係到冇野做,冇得出去玩?

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 09:12 發表
你唔洗屈人la,你係咁ban人,人地冇火就奇,你玩重力,個jesus話#$#$! ser,%$@#$ admin,都有人講埋同意la,又唔見你ban佢,一懷疑就ban永久,係唔係#$@!#$左D呀??人地懷疑admin玩重力就唔見佢地自ban!?佢冇認lo,我有玩緊,有 ...
我認當時simon係有9ban到,條友一入黎就係咁ban佢,但係佢ban果時我地團ge團員都以經叫佢收,唔好咁做住,睇清楚 d先,如果唔係最後條友又會入左黎冇人理佢咩

佢冇自認?我,呀hin,肥婆等人當時都係到,我地問左佢係咪佢搞過野,佢有講到係「yes,is me」

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:05 發表

佢入左超過5.6次wo,最後係因為唔知咩mc睇緊火影唔係到ban唔到(好似,我唔知mc係邊個,but你地係咁講咩mc睇緊火影,我會覺得你地等緊mc ban佢)另外,你地有證人.冇用,相plz,你叫咩肥婆果D黎有咩用,我E到都可以話佢冇講 ...
我想講唔係mc ban佢,係simon ban佢,我地叫左simon唔好ban佢先入到炸,唔係mc唔係到佢都ban到

你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩,我諗大多人都抱住「多一事不如小一事」咁玩,,jesus christ係到改重力,如果佢可以唔再搞ser嫁話我地都唔會搞大件事,所以我只可以講sorry,我冇相,你唔信我冇計

ok you win,我唔同你多講,當你win,係我有問題,我錯了,你自己再去投訴我地個團,你再搵第2個同你交涉,冇興趣同人罵戰,你咁中意用相黎大我e d打機唔影相ge人,我講唔過你

你好中意同人罵戰?
我只係懷疑,我懷疑係佢搞重力,叫大家留意一下佢,其他野我乜都冇講過,你就可以咁話我??
警察辦案一開始乜都係冇證據先嫁,佢地都會懷疑人而唔作出行動,我一樣冇做過任何野,咁唔通警察懷疑人冇罪,我有罪?

都叫你自己去團網搵團長等大權d ge人同你慢慢針,我冇乜興趣同人玩罵戰,有問題你去叫第2 d人答你,咁樣同你講法我講你唔過你,畢竟我冇圖,你講哂

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:32 發表

唔好話我講曬,我E+話你炸人ser咁係唔係唔得先??
學你話齋「相唔該」
我係話你某方面話題有相,我冇相唔夠你講

真係唔再應你機了,要出街唔得閒理你

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:33 發表

在街上看見你樣哀,拉得??server 中咁多人,只係講佢,咁就唔係懷疑,係針對了
你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人

發新話題