發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:37 發表

你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人 ...
沒有實質證據不要咁多說話,你的一個懷疑同人講左,人家就不會懷疑,開始一傳十,十傳百,就好似你一講,人地就比simon ban左

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:04 發表
我想講
冇相吾=冇用
e個世界
改圖都得架啦
所以相吾代表一切
加上
我地既admin經過精心細選揀出黎
佢地都吾會走去係咁玩重力 自殺嘛?
0k,就算濫權
都應該吾關你事啦?
我地內部吾識理?
講真...
邊有人會一路玩一路影 ...
nono"E+主要係9ban  ,  吾關我地事?影響到D wo +jb

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:08 發表
冇證據而懷疑人好正常架wo
懷疑人吾一定要有證據
有證據就吾叫懷疑啦傻仔
佢懷疑人要同埋人講呀媽,又唔係好肯定,人地誤會左,好似jesus咁,人地wai一講好大可能係jesus做,有人就ban左,唔洗3min

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:11 發表
家陣講緊果條友炸ser
你又離乜題講去懷疑wai 炸人ser?
搞清楚d先啦
睇返之前D野先plz

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:09 發表
警察吾懷疑條友又點會去搵證據呀?
懷疑佢的原因??因為佢講!#$@!$admin,$!@#ser,就要懷疑??

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:15 發表
家陣又係你話我地濫權仲會影我地好果一面?
gag?
我話姐,有D好似你咁既人覺得佢冇咁咪幫佢影lo=[

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:16 發表
咁佢地話simon佢開門比你地fd
咁佢仲點會落命令?
我點知姐你問之前條友 la,我都唔記得simon有冇落命令,係唔知邊個講比我知=[

發新話題