發新話題

各英雄教學(定時更新)

[Close]

各英雄教學(定時更新)

深潛打online退vlan
為各絕信新手著想 聽日開始1日出番1篇
拜託有人心同我講番咩英未出教學=.=好耐冇追唔知邊d出左

都冇人支持下既=.=等你地講要咩英教學先打算

個個教學都高亮至頂
你想第1版無其他post睇?
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

那句令你誤會了將所有教學都高亮至頂???
我的意思是把此post高亮至頂
玩家有需要進來此post,按超連結看英雄教學

各英雄教學(定時更新)

求版主高亮至頂
係我誤解定係你打錯?

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 16-7-2011 12:11 AM 發表
個個教學都高亮至頂
你想第1版無其他post睇?
唔會冇野黎,只會拉落D先睇到
照樣都係30帖一頁

齋藤義龍

開波新手裝備出街
搶佢3狼/2龜
1技1下,23互點
前期不要想殺人(沒暈難殺吧...)
當你有大技,早期的塔是很嫩b的...開大技後的天生技是很有威力的
攻速皇道 出2件1300/出1件1300出介杖
此時有大就吃塔 沒大就吃cp吃兵
你要快肥,因為後期靠你了
如果有山王/柳生上泉呢d你開大技都秒到你喊既英阻住哂,可以叫個隊友黎睇住你...
1300換7600
出了7600後 便不用急於爆塔了
你此時已係大力到2野射死人,參與會戰汁番幾舊水吧
間唔中爆爆塔咁,慢慢上埋9100
之後出到9100,又到總攻時候
帶領中路的兵,配合隊友c金,直搗黃龍,9成g到!_!
對於2龍難以肥到7600/9100問題可以提出,因為此英的確有少少難玩

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-7-16 00:18 發表
各英雄教學(定時更新)

求版主高亮至頂
係我誤解定係你打錯?
是你誤解了

玉子

新手裝備出門
照舊吃狼吃龜
2133343 之後可是但點
6lv吃王:2技拎視野  大技後1技=2000蚊入手
請勿因為用2技吃兵令英雄吸唔到經,如果你咁做,只好話你傻仔
第一次大技開落強王到 第2技大技就開到兵仔到
埋人地塔到 電一下隊兵
開大技去最後隻弓手到(埋塔)
等大技爆塔,間唔中可以用大殺人
出到7600後,敵已無
殺人:1技a攻
爆塔:如上
極速推塔,自肥皇道,清完自己條路 見到自己友爆唔到野就食埋啦
出裝:7600 91/風傷 91/風傷 正宗
呢隻英冇得神清兵(除非人地兵企係到)又唔係神爆塔,所以要配合隊友
中路出2隊騎,自己放大保護兵仔and食塔
推哂中上下750後,隊友出個總c金
叫隊友不用理中路的騎兵(最先到達的,就是行先死先)去帶上下路
開大吃1300!_!風傷的用法:洗泉令敵人無法用技能清兵,最好放係大本and泉之間
令對手出唔到黎 又可以防背水

sor連回了...我都係過多陣先再回帖出post 希望不會被扣分=.=

其實樓主係唔係想上位
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-16 00:34 發表
新手裝備出門
照舊吃狼吃龜
2133343 之後可是但點
6lv吃王:2技拎視野  大技後1技=2000蚊入手
請切因為用2技吃兵令英雄吸唔到經,如果你咁做,只好話你傻仔
第一次大技開落強王到 第2技大技就開到兵仔到
埋人地塔到 電 ...
笑左

lv唔重要

一批4-8隻 4x*4 6x*4錢既兵先重要
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-7-16 00:52 發表
其實樓主係唔係想上位
你地開咁多post 都係以為我開帖係要博加分 博上位姐?
我家陣答你 唔係
你們要出教學帖 講真我都理你唔到,只係你地唔會諗下,出太多教學帖會整到成個區都係教學帖?
我之前都出左3個post 諗落唔掂,先開呢個post 希望集中教學帖係呢到,而我將各英雄的教學帖位置放係第一版到
希望新手唔清楚咩英既玩法可以參考同埋易搵想睇既教學帖
我對於你地既行為同心態都....
不過你地可以繼續,我都係放超連結黎呢個post到(如果個post既教學真係實用,而唔係為分為上位hea打)
由奇是那位連中路是否可單路也未清楚的玩家
我相信版主唔會加分比你囉 你呢d咁既人,而你行為亦令我對你團隊的印象改觀了
自己好好反思
而我亦唔知點解你地要針對住我開教學帖黎玩暗串明串,我唔會對你呢d行為作出反駁
你可以當我唔夠你串 技術唔夠你好都得
但係小心言行 過火了被扣分我可笑了
我只是一心想幫d新手

足利義昭

唔執輸 我又黎一篇

開始裝備:

我多數單下 食唔食龜自己話事(我從來咩英都唔食)
點技:12121412233433555......
一開波點1技 我去到150先會開1技
之後控騎兵 由右邊落去 睇下有咩人
足利就去食第1波兵 如果見到對面既英
就用騎兵追住黎打 如果對面係忍者英
就改做點3技 之後既點都係13互點
3技狂開 咩服仔加仔都死
如果對面唔係忍者英 我多數係12互點
1技召兵爆塔 2技幫兵補血 提高續戰力
如果呢個時候壓到對面既人
就買閃戒+仙豆吧..睇情況買魔水

6lv前應該爆完450同150
之後1技殺埋兩隻組頭 如果搞唔店
引走佢 由d組頭自己去爆塔
之後開兵 做視野 直接開大
因為果段時間仲好早
如果你一直壓到路既話 可以開大磨下650既血
再用騎兵爆 到果時你就有大約4千蚊既錢
出一把隱刀 有錢剩出埋戒刀

爆完650 就開始起塔
盡量起係650既右邊
開1技 引800出黎
哨塔射到800 800射唔到哨塔
所以可以慢慢食佢
有大技開大技 開大技果下開埋隱刀
因為果段時間 應該d人都會開始落黎針你
好快殺完隻800 用爆650既方法爆埋4座塔
如果有能力就爆埋650 因為650後面有兵
所以有少少難爆

呢個時候應該上到神刀
足利後期好彈性 都係睇情況出
地王/91/風傷/大炎
之後出埋望鏡 如果有走場英可以比望鏡走場英
企係近織田軍上面座山
照 -> 開大技隱刀 -> 走場英再照(如有)
見到人即開風傷/大炎/地王補命
最好開係自己果度
因為有d人唔識開水 入到黎都唔知殺唔殺到你
就算開住水入黎殺左你 都唔知有冇命走返出去
風傷/大炎/地王完左 你隱刀cd都差唔多完 之後走佬

如是者上面既動作做返十次八次
織田軍好快就比你清場
之後你想點魚肉佢地都得

注:此方法已陣亡

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正野 支持eric

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-16 00:59 發表
你地開咁多post 都係以為我開帖係要博加分 博上位姐?
我家陣答你 唔係
你們要出教學帖 講真我都理你唔到,只係你地唔會諗下,出太多教學帖會整到成個區都係教學帖?
我之前都出左3個post 諗落唔掂,先開呢個post 希望集中教學帖係呢到,而我將各英雄的教學帖位置放係第一版到
希望新手唔清楚咩英既玩法可以參考同埋易搵想睇既教學帖
我對於你地既行為同心態都....
不過你地可以繼續,我都係放超連結黎呢個post到(如果個post既教學真係實用,而唔係為分為上位hea打)
由奇是那位連中路是否可單路也未清楚的玩家
我相信版主唔會加分比你囉 你呢d咁既人,而你行為亦令我對你團隊的印象改觀了
自己好好反思
大家都係post教學
有post你既
我post我既
河水不犯井水
[你呢d咁既人,而你行為]
請問係咩行為呢?
請問我又係點既人呢?

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-16 01:03 發表
唔執輸 我又黎一篇

開始裝備:

我多數單下 食唔食龜自己話事(我從來咩英都唔食)
點技:1212151223333555......
一開波點1技 我去到150先會開1技
之後控騎兵 由右邊落去 睇下有咩人
足利就去食第1波兵 如果見 ...
跟一位團友學返黎
足利cp 6lv爆到人地仆__
SKYPE RC
hung2014

發新話題