發新話題

各英雄教學(定時更新)

[Close]
引用:
原帖由 hung2014 於 2011-7-16 01:05 發表
跟一位團友學返黎
足利cp 6lv爆到人地仆__
團隊 _____
?_?

回復 14# 的帖子

你係一位肥料人
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-16 01:06 發表
團隊 _____
?_?
傲氣ㄨ盛世
SKYPE RC
hung2014

果汁居士

呢隻英又係無腦英 只係例牌出番篇野
打路cp都得 最好cp(因為可以幫路)
23技咁點 打路cp都係出庫/法書(法書慢人3技啜爆佢,1lv殺到)
直上閃介 庫 魔水 仙豆 速卷 介杖
6lv無腦吃王(可參考7水影片)
多放2技,最好放下以下位置
下路3狼右上少少/下名刀/中路買閃介個店(唔記得咩名)/織田中路450對上高位/強王下邊/軍c/中路正中間
出左介杖就用3技爆塔,如果人地有d遠距離就可以秒殺你的英($#)
出個血鋼吧(數量自己決定,佢冇得秒你就ok)
盡快出鬼丸 之後風書
有人會話 大技強暈啦,出鬼丸做咩?
你只係輔英,係冇大技的時候,用咩控場?
果汁3路殺人爆塔 9成最快肥and自己隊友都可以食兵/爆塔唔怕比人殺
如果你/隊友總左,就算賣裝 都c金吧
留個大技 控住1300死左d兵 風書洗泉
補番殺人流程
早期:慢佢3技啜佢/直接車大
中期:鬼丸佢 3技啜爆佢/車大
後期:車大再風書/鬼丸再風書+3技啜爆佢

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-16 01:16 發表
呢隻英又係無腦英 只係例牌出番篇野
打路cp都得 最好cp(因為可以幫路)
23技咁點 打路cp都係出庫/法書(法書慢人3技啜爆佢,1lv殺到)
直上閃介 庫 魔水 仙豆 速卷 介杖
6lv無腦吃王(可參考7水影片)
多放2技,最好放下以 ...
短左咁多既
兄弟 唔好hea出喎

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-16 01:17 發表
短左咁多既
兄弟 唔好hea出喎
果汁太易玩了=.=可能有d細節諗唔起,兄弟,幫手諗下點改長d(做個樣都好)

阿市

神手市在此(霸氣出場)
開波新手裝備出街(對自己有信心 讓埋豬肉給隊友吧)
霸氣搶3狼(龜好似難食左少少)
12技/21技都ok,仲之6lv時要1技2下 2技2下 3技一下 大技咁樣
5lv開始係咁放屎(暗位/塔/150 放路中間只會比兵爆)
當你有大技時 條友奶左屎 9秒9快過保特沖去大技電佢(多數死)唔死車埋死生技
如果對手0反的話 合個紅電吧
閃大技紅電,分分鍾幾個300出現
好好利用大技同1技,出個速卷之後以一隊火矢之力推爆750佢(如果有爆塔神英好似明智村上佐佐呢d咁,就唔洗咁做)
主要多d放屎 一有人奶野就叮小地圖吹雞圍爆佢
跟住d主力去爆塔 幫主力清兵/回血回魔,必要時你招大救埋隊友反殺
如果太易比人秒就出血鋼 之後出風書(人地奶野就塞佢食風書)
記住,你的大技可以幫800同1300回血的
之後出左總就帶兵啦(廢話)睇時機去開大技保兵仔,我諗都係時候gg啦~
英雄定位:保住隊友的命 用3技長暈敵人吹雞圍殺 幫兵仔大技回血

茶茶

此英為非常秒殺英 都係好少野教= =
點技=12121412255555555553333
點解3技唔點?因為我唔係好知招技有咩用-,-唔記得左,只係次次都唔點 點左都唔用咁解
2lv殺人:天生技 2技 豬肉 1技 電(只能殺法英)
當你1技爆左 睇真d 係0cd
開技時唔係wwwwww咁禁 係wswswsws咁禁先出得快
之後殺人就係閃2技轉爆佢/閃轉爆佢(睇對手有冇水同埋反應決定出唔出2技,唔出2技只係懶- -)
出閃介 魔水 仙豆 介杖 速卷 庫
我諗呢隻英真係早期秒到去後期=.=太sm了的0cd
6lv吃強王:2技天生技大技 狂1技 冇魔就仙豆再狂1技(包食到)
跑3路係咁殺人 可以出鬼丸(我軍下風)/直上風傷吧(因為諗唔到有咩出...風傷:配合大技能殺馬場/神原,清兵)
手快的話 唔洗風傷都清到兵架
清到爆擊 暈 早頭兵
如果係暈兵就天生技再係咁1技@_@手快可以唔洗死都清到 清爆擊兵就預左冇300吧
多點吃cp吃兵 草兵力出總...
後期都係殺下人咁- -靠隊友配合同總攻快d gg啦

等我幫樓主整個仙石教學啦
仙石教學:
首先仙石呢隻英 有d人認為佢廢,但我唔認同
仙石一開始可以打路or cp
cp 3131141332222..... 打路:131314咁升
首先電卷 褲 閃介 仙豆 必備
發現敵人既時候,請注意你必須保留天生技
初期殺法:
敵人法英 當然冇危險 閃埋去直接天生技 吸過黎無法魔水 無法閃介時候
直接1技 電卷 直接送對法返溫泉
中期殺法: 有錢可買回刀 同冰計
點解要出冰計呢? 因為冰計用處就係對負硬英,馬場呢類
冰計使用方法:當然閃埋去天生技吸佢呢個時候立即開旋風斬(大技)
立即開冰計對面有5秒不能閃介魔水 跟住旋風同埋你個冰計行
絕對sm
後期:你肥得起可以出9100同埋風傷地王
地王唔只回血同埋可以 連續扣血
配埋你招天生技 完美配合
首先:都係d技直接放地王遠小小既地方
因為地王唔可以跟住大技黎行 你要估遠小小個位
你肥得起可以出埋風傷 同地王共用
立即秒殺對方

引用:
原帖由 Σmριrε.月 於 2011-7-16 09:38 發表
等我幫樓主整個仙石教學啦
仙石教學:
首先仙石呢隻英 有d人認為佢廢,但我唔認同
仙石一開始可以打路or cp
cp 3131141332222..... 打路:131314咁升
首先電卷 褲 閃介 仙豆 必備
發現敵人既時候,請注意你必須保留天生 ...
謝了 我代絕信的新手多謝你

唔洗客氣
應份

引用:
原帖由 Σmριrε.月 於 2011-7-16 09:42 發表
唔洗客氣
應份
原來都有人咁諗的 真好
今晚先再出教學 家陣玩陣先A_A

#8 速殺強盜之王參考(Part2 4分鐘後)

另無需一技,一技將有機會把強王引出
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=381586
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-7-16 00:55 發表
笑左

lv唔重要

一批4-8隻 4x*4 6x*4錢既兵先重要
個人認為經驗對玉子係前期有好大作用
1技 點得愈高
傷害翻倍
3技加既敏
係大技都會見到效果
而1lv大技同2lv大技既差距
你亦可以單機自己試下
引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-16 01:46 發表
此英為非常秒殺英 都係好少野教= =
點技=12121412255555555553333
點解3技唔點?因為我唔係好知招技有咩用-,-唔記得左,只係次次都唔點 點左都唔用咁解
2lv殺人:天生技 2技 豬肉 1技 電(只能殺法英)
當你1技爆左 睇真d ...
除左ws
w禁地下都係一個好方法
另外1lv 天生技 1技  電卷  亦足夠殺人

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-7-16 10:58 發表

個人認為經驗對玉子係前期有好大作用
1技 點得愈高
傷害翻倍
3技加既敏
係大技都會見到效果
而1lv大技同2lv大技既差距
你亦可以單機自己試下

除左ws
w禁地下都係一個好方法
另外1lv 天生技 1技  電卷  亦足夠殺人 ...
沒暈可能被神反的玩家暈了逃跑...以防萬一

發新話題