發新話題

魔 vs 破

[Close]
垃圾w.fx                       

對面上水OK?
Nok

88吧=.=時間已過

以為你地實力團隊
唔會計較時間
原來都係...orz
貪小便宜 :handshake
真係算死草:handshake :handshake
Nok

只不過有人番左大陸搞到打唔到 咁就俾人屈左唔係約定時間上水

原來再約個時間打都咁難

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2011-7-24 00:17 發表

以為你地實力團隊
唔會計較時間
原來都係...orz
貪小便宜 :handshake
真係算死草:handshake :handshake
咁我地有d成員唔係真係日日得閒,有d要番工ga,好似我咁啦 我星期5 6休息, 咁我地真係唔想ga,我地隊有3個要番工 唔係似你地日日咁得閒ga 話我地貪小便宜?? 只能說時間不等人

假如你入到8強,咪去網吧比賽既 ,你話比賽果日唔得閒wo 改第日得唔得,咁請問得唔得呢, 大會話唔肯改wo 咁你又話人乜乜乜??,請貴團尊重下人 ,未必要個個就哂你地的,

魔好似完全不能將心比幾

引用:
原帖由 SkYChuN. 於 2011-7-22 20:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4110077&ptid=436061][/url]
因為團長帶領了隊員們去買寫真  可以明天打ㄇ?
引用:
原帖由  邊銀度俊 於 2011-7-24 00:24 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4119055&ptid=436061][/url]
只不過有人番左大陸搞到打唔到 咁就俾人屈左唔係約定時間上水

原來再約個時間打都咁難
前言不對後語
買寫真定番大陸嫁

回復 54# 的帖子

團長因為隊員28座大王去左大陸所以出街

應約是你地責任 失約是你們問題 給予機會與否取決於我們

引用:
原帖由 朝倉涼子 於 2011-7-24 13:32 發表

前言不對後語
買寫真定番大陸嫁
-.-關你事?

支持魔啦
強團

算吧la 原本有時間打 你地msn 又唔應 怪你地自己 唔好話入淆底垃圾la
你地連自己星期5 打都唔知 有指格話人咩

垃9明+油

發新話題