24 12
發新話題

關於比賽分析 (想加分的入來)

[Close]

關於比賽分析 (想加分的入來)

小弟想請所有vlan的大哥
提供關於比賽各隊黑馬的資料

以被整合成詳細的比賽隊伍分析列表

請不要再提供 花團, 星願, 冰島 loser的資料了 (vlan已經有很多)

能報料者能得到分數 ( 1-10) 視乎資料有幾詳盡
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

團隊MNWLG

我提議 [MercilesS] 因為有godhand_kkx 勝算大大增加100% @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

暴 風 雨 的,, 同 了 他 交 手 的 朋 友 就 會 知 他 是 黑 馬
THEONE?SoWHAT?

團隊:冰鳥
因為他們擊敗了loser2,,相信實力都幾勁
加上有人說他們是某些團的分身
加上他們打計分沒有敗個(22win 0lose)
http://www.ipve.com/bbs/plugin.p ... m_list&search_name=冰鳥             <------ 可參考這
相信佢地一定能成功進入4強
Bb( ˘ ³ ˘ )♥

引用:
原帖由 -Ray 於 2011-7-23 12:24 發表
團隊:冰鳥
因為他們擊敗了loser2,,相信實力都幾勁
加上有人說他們是某些團的分身
加上他們打計分沒有敗個(22win 0lose)
http://www.ipve.com/bbs/plugin.p ... m_list&search_name=冰鳥           ...
我只知 冰鳥定開團ac=專殺傻仔= 明天是_ _

相反DearMy呢隊好小人認識

vlan3盃中當時實力平平 取得16強的成績

而vlan4盃中 16強分組賽 與大6代表隊 同花 1組

2支冠軍隊伍 而被逼係16強出局

而在其後的**廣告**戰國無雙盃 於16強比冠軍隊伍 MiaO- 擊敗而16強止步

因此呢隊當時比評為16強隊伍 (與當年的7神 花2 8強止步 有點相似)

信5盃呢隊冇參加的 據說是因為正選隊員都各散東西+要工作

而新一任團長ReliGon上任後

到了最近的g-force比賽更取得4強佳績

而且在vs冰島一戰中 前中期是勝利的 只因後期有數次比山王突擊成功而落敗

影片在此  

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... A%E5%B0%8F%E9%9A%8A

雖然有人批評影片整得有點偏向冰島的成份

當中的控場之道(air聖光彈)令DearMy的ReliGon 一舉成名

但相比起冰烏,暴風雨.花,星願.loser 等團 呢個團更加小人認識

而且比起上次g-force比賽 今次vlan6盃 DearMy更吸納了2名新隊友

使陣容的自由度.合作度,整體實力都有所提升

相信呢一隊 有望入到8強

第一隊黑馬團隊: 暴風雨

雖然佢地自稱由kyx轉過黎打比賽   但係打法都似vlan團多d

在信6盃預選賽四同佢地第2場交手

覺得佢地 單殺技巧  忍者 同主力上冰都好快

聽講入面既人有zak 同冰島人士

係真係假就唔知了

第2隊黑馬團隊: 星海

星海團係資料我都唔係太清楚  都未同佢地打過黎

所以唔多清楚佢地既實力  但係看他們團版的比賽戰績
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

同埋信6盃預選賽戰績10分來看 不能輕敵

仲有冰鳥團隊

佢地既打法又似星願  又似冰島[我講曬.]

他們橫掃vlan計分賽取下22勝0敗既戰績

此外有sin人士報料  冰鳥=sin  <信不信就看各位

正所謂謠言止於智者

如果上面我有咩講錯 唔小心得罪你地唔好見怪

tommy 快加分

回復 7# 的帖子

你漏左信3杯

引用:
原帖由 最強的嬰兒 於 2011-7-23 13:04 發表
你漏左信3杯
更新左 話說係信4 我先入佢團 所以信3都唔記得左

引用:
原帖由 花〝Mk 於 2011-7-23 12:59 發表
相反DearMy呢隊好小人認識

vlan3盃中當時實力平平 取得16強的成績

而vlan4盃中 16強分組賽 與大6代表隊 同花 1組

2支冠軍隊伍 而被逼係16強出局

而在其後的**廣告**戰國無雙盃 於16強比冠軍隊伍 MiaO- 擊敗 ...
先多謝你的介紹 今次比賽可以入64強己經好開心 同星海打完之後 先發現 成隊人 有好多問題 希望可以用今個星期 改善一下 廢事係下個回合 重復犯錯
bg

我想講既團隊 -           平凡海賊團

一睇個名就知唔簡單 更何況由我做船長  而我地今次用左分身隊報名信六

打左4RD預選賽 亦然保持0敗 PS.唔好起我底

而我最想快D打西哥果隊 我總覺得同西哥打會學習到很多驚人之處

能夠將我地既技術昇華   如何能人所不能  

我地將會闖出一片天   感恩

信6最幸運團: mystery團

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2011-7-23 14:47 發表
我想講既團隊 -           平凡海賊團

一睇個名就知唔簡單 更何況由我做船長  而我地今次用左分身隊報名信六

打左4RD預選賽 亦然保持0敗 PS.唔好起我底

而我最想快D打西哥果隊 我總覺得同西哥打會學習到很多驚 ...
平凡海賊團

1.暴風雨..經過跟他們交過手...他們的捉人...食冰...放忍...都好強...相信可以入到8強其中一隊
2.星海...係ggx 玩既都應該同佢地交過手...佢地的陣千變萬化....
    而跟nif 打滅團之後都有咁既實力...相信都係其中一個黑馬

24 12
發新話題