發新話題

[轉帖] [遊戲丁丁]海龜湯 新問題在#5232

[Close]
引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-28 19:55 發表

但他覺得這個簽名的字體跟他偶像的性格不符?
不是啦,動機是非常平常既動機

個FANS收到簽名係好開心,但......
+
大家吾會怪fan

好難諗埋1齊
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-28 19:58 發表
個FANS收到簽名係好開心,但......
+
大家吾會怪fan

好難諗埋1齊
會怪,但FANS用唔到精神病去打甩條罪,因為動機好普遍

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-28 19:58 發表
不是啦,動機是非常平常既動機
1:覺得字好難看
2:覺得明星不配這名字/名字配不上明星
3:跟明星撞名
4:…………
http://www.huizu100.com/空白=4935

個FANS收到簽名係好開心,但認為自己不配做FANS
問題就係依到
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

個明星抄歌
yoyoyoyo

回復 125# 的帖子

唔係樓主 認為佢唔佩做fans咩!?

引用:
原帖由 R_2 於 2011-7-28 20:02 發表
唔係樓主 認為佢唔佩做fans咩!?
請爬下樓。0 0
http://www.huizu100.com/空白=4935

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-28 19:59 發表
會怪,但FANS用唔到精神病去打甩條罪,因為動機好普遍
真相只有一個

fan:姐姐可吾可以幫我簽個名

明星:呵呵,好啊

簽名中

fan接過簽名

->->

fan:我太太太開心了  所以要殺殺左你
最普遍既因愛成恨

回復 128# 的帖子

不是,我咁講吧,呢個FANS我自己認為不配做FANS
我自已認為<不是樓主嗎!? 我唔解了?

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-28 20:03 發表
真相只有一個

fan:姐姐可吾可以幫我簽個名

明星:呵呵,好啊

簽名中

fan接過簽名

->->

fan:我太太太開心了  所以要殺殺左你
最普遍既因愛成恨 ...
= =" 志龍回答案  回到... . . .

我見1樓個答案錦故事

又話答案好...

先錦答

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-28 20:00 發表

1:覺得字好難看
2:覺得明星不配這名字/名字配不上明星
3:跟明星撞名
4:…………
更正常好不..............................

引用:
原帖由 honamkam0 於 2011-7-28 19:11 發表
諗到
首先問第1條問
呢到係咪人間??
即可知道邊個講真話
假設A講真話 B講大話
A企地獄 B企天堂 (而主角還不知地獄天堂在哪)
暫時未諗到第2個問題要點問...
先令2個女人都指向同一條路 ...
果到系人間和天堂地獄既中間...
AB既所有野(真話or大話,天堂or地獄)都系隨機既

引用:
原帖由 R_2 於 2011-7-28 20:04 發表
不是,我咁講吧,呢個FANS我自己認為不配做FANS
我自已認為
係,因為FANS唔會因為咁去殺個明星,你話殺父仇人就話姐,但佢..........

發新話題